Medeltid i Sörping

Idag har vi varit i Söderköping och medeltidat oss ihop med farmor och farfar! Vi har kollat på grejer, träffat på kollegor, ridit och ätit. Mycket mysigt!


Syskonkärlek

Allt Rut gör ska Göte göra. Precis allting alltså. Rut som kan tycka att det är roligt allt som oftast kan ju därför göra saker på pin kiv för att se om lillebrorsan hänger på. Kasta en kudde. Klättra upp på bordet. Skrika. Slå med gaffeln i bordet. Men också bra saker. Pussas. Klä på sig. Klappa på huvudet. Kramas. Leka med ponnysarna. Den här dagen avslutades således med att lillebror borstade tänderna på storasyster. Precis som mamma och pappa gör varje kväll på barnen.


Fullt upp

IdagIdag har barnen gått sin första helhela dag på förskolan. Göte för första gången i hela sitt liv och Rut för första gången på 1 1/2 år. När vi kom och hämtade dom var dom ute och lekte med fröknarna och dom blev förstås glada att se oss. Göte tjöt lite, som vanligt, innan han kom i mammas famn. Sen hem och laga mat, bada barn, dammsuga övervåning, göra välling, natta barn, ta hand om köket, fixa lite andra måsten, plugga, jobba det man inte hann med på jobbet, sova och sen tar vi det hela några varv till. 
 
Enligt fröknarna hade barnen haft det jättebra på förskolan och varit så glada och ätit så bra så det känns skönt iallafall. Jag kommer ju också att vara hemma på onsdagar så då år vi lite extratid tillsammans barnen och jag!
Buspojken!
Rut blev så trött att hon somnade på soffan...
 
/e

Skogstur

Idag tog vi en tur till Ågelsjön hela familjen. Det spöregnade, men vad gör väl det? Regnkläder på och då är det ju extra kul att också få plaska fötterna i sjön. Maja har väl aldrig haft så roligt och fick terrierfnatt på terrierfnatt. Gissa vilka som tyckte det var kul och skrattade så att dom kiknade? 
 
 
På eftermiddagen hamnade barnen i sandlådan som är nyfylld med sand...
 
Sanden var visst rätt blöt också... Bör jag tillägga att det blev badkaret efteråt? 
 
/e

Inskolning klar

Nu är inskolningen klar för söte Göte och på måndag börjar vardagen. Det har gått jättebra och han verkar trivas!


Clownerna Holm

Något trötta lingonsyltclowner...
 
/e

Inskolning

Nu är det dags för Göte att börja på förskolan! Idag är tredje dagen och just nu sitter jag i personalrummet så att han får prova utan mamma en stund. Rut är ju också där och jag hör inga tjut just nu så det går nog bra! Han grät när jag gick, men han brukar ju slita rätt snart :)


Vedförråd

Joakim har byggt oss ett fint vedförråd! Rena rama snickarn får jag lov å påstå :)
Är det inte snyggt så säg?! Nu ska vi bara fylla det med ved :)
 
/e

Håkan Hellström

I torsdags åkte jag och Matilda till Helsingborg för att se Håkan Hellström. Grymt bra konsert i Sofiero slottspark! Ännu grymmare att vi sprang på Håkan på stan dagen efter! 
Jag och Matilda!
Konsert!
Håkan!!! Och en chockad Elin ;)
 
/e

RSS 2.0