Nyklippta

Idag har Rut varit hos frisör Karin! Göte sov under tiden, men vaknade lagom till att få luggen klippt. Skönt! Efter klippet blev det mys hos farmor och farfar!


Snölek och kryp

Idag har vi varit på häng i Lindö. På förmiddagen åkte vi pulka och på eftermiddagen lärde sig Göte att krypa! Det ni :)


Vinkevink

Nu har Göte både lärt sig att vinka och klappa händerna! Han är också mycket stadigare när han ställer sig upp och ålar som en liten snabb ödla. Hejaheja vad det händer saker!


Upprörd

Rut stökar runt och klänger på Joakim när han badar Göte. 'Meen Rut! Sluta! Vad håller du på med?' undrar pappan. 'Men jag blir ju så upprörd!' utbrister Rut. Haha! Vad har hon fått det ifrån?


Kladdekladd


Fullt hus

Igår bjöd vi hem några av Rut och Götes kompisar efter förskolan. Fyra treåringar, fyra åringar och fyra mammor. Full rulle med andra ord!


Dans

Idag har vi dansat!


Helg

Helgen har tillbringats hemma. Vi har nämligen haft Maja på besök. Vi har också hunnit fixa en massa här hemma, ny bokhylla i vardagsrummet bland annat. Annars så har vi promenerat och Rut har bäddat ner Maja på många olika sätt.


Dagens Göte


Förkylning & lek

Rut leker mycket rollekar nu. Idag var hon Alexandra och tog hand om sin lilla bebis Eskil. Göte har blivit förkyld igen, men vi hoppas förstås att han blir frisk så snart det bara går. Möjligen att han var aningen bättre redan nu på kvällen. Det märker vi inatt...


Stå upp

Götes favoritgrej just nu är att stå upp. Han reser sig upp mot allt, men är inte så stadig än. Ofta ramlar han raklång om man vänder ryggen till i en sekund. Men han lär sig väl snart. Idag var vi uppe och fixade lite och då passade Göte på att träna i sängen!


Morgonpromenad

Härligt att det har kommit lite mer snö! Det är så trist här på vägarna annars. Men nu kan man ju åka snowracer när lillebror sover i vagnen!


Syskonkärlek

La in korten från i julas på datorn och hittade kort från en tidig morgon i december när endast pappan och två små barn var vakna.
Våra gulliga små hjärtan!
 
/e

Dockhus

När vi var små hade Emma ett dockhus. När mamma och pappa rensade ur huset i Jursla hamnade dockhuset hos oss tills vidare. Det var dock rätt slitet så jag bestämde mig för att renovera det och ge det till Rut i julklapp.
 
Såhär såg det ut innan:
 
Och när jag var klar med tapetsering, golvläggning, målning och takrenovering. Bidde det såhär:
Rut var supernöjd och lekte som en tok :)
 
/e
 

Lek med farmor

Idag lekte vi med farmor efter dagis! Jättekul! Det bjöds på smaskig semla och god mat som Rut och farmor lagade åt oss.


Julgransplundring

Idag var det dans kring granen och fiskdamm på måndagshänget! Rut verkar ha blivit lite sjuk, men vi hoppas det går över fort. Joakim är nämligen i Gamleby och jobbar till på fredag...


Rut och Olov

Igår var vi på middag hos Olov, Alexandra, Alexander och Eskil. Rut hittade en kompis i Oliv och tvingade honom att leka. Bland annat skulle det sovas på toaletten och bitas rumpor med anknäbben.


Göte kan

Göte har under julhelgen lärt sig att lägga sig ner från sittande, åla, ställa sig på alla fyra, resa sig på knä mot något, dra sig upp till stående (någorlunda), och sätta sig upp från liggande. Han har också typ tre nya tänder på gång. Undra på att han har mycket att tänka på och inte hinner sova om nätterna ;)

Hejja Göten! <3


Senaste

De senaste dagarna följer nedan i kortinlägg. Göten är nu frisk och glad för övrigt!


Nyårspromenad


Isprinsessan

Fick skridskor och hjälm i julklapp!


Årets första ridtur


Memory


Prinsessan åker snowracer

Håhå!


RSS 2.0