Göte 1 år!

Idag fyller Göte 1 år! Tänk vad tiden går fort. Det känns som det var igår han föddes och ändå känns det som vi har haft honom hela våra liv. Vår stora lillebror som gick ett litet steg igår och både säger 'däää' (där) och 'titta'.

Grattis på födelsedagen älskade Göte gull <3 <3 <3


Glad påsk!

Imorse bakade jag scones à la Leila och så kokade vi gula ägg. Eftersom jag fotade sconsen var Rut tvungen att fota sitt ägg med :) Glad påsk!


Liten sjukling

Göte är dålig igen. Han blev jätteförkyld i början av veckan och fick igår feber och kräktes. Han är dock inte magsjuk. Tydligen kan små barn kräkas vid feber och det skulle ju kunna förklara varför Göte ofta kräks när han är sjuk... Han var feberfri nu när han somnade och vi hoppas att det håller sig så så att vi slipper ställa in 1-årskalaset på söndag!

Göte gillar leken 'var är magen Göte?' :)


Rensa

Här rensas det i skåp och garderober! Massor av säckar med kläder, lakan, handdukar och dylikt som Joakim och Göte idag har lämnat till KFUM i Norrköping. Våra grejer kommer sedan till användning i Lettland. Det känns värt tycker vi.


1-årsbesiktning

Idag var Göte och Joakim till BVC för besiktning och vaccination. Allt såg bra ut och med sina 10100 gram och 79 cm följer han sin kurva. Två sprutor blev det också och han blev så ledsen stackarn. Tur att det går över fort!

Göte älskar gåvagnen! Antingen packar grejer i den och kör runt på dom eller så sätter han sig själv i den och väntar på att bli runtkörd :)


Helg!

Härliga helg! Jag har bihåleinflammation, nåt nytt ska det ju vara varje helg ;) Götes prickar är bättre och nu har vi kommit fram till att det är höstblåsor, inga vattkoppor alltså! Skönt på ett sätt såhär inför 1-årskalas och allt, men på ett annat sätt hade det ju varit skönt att 'bli av med' vattkopporna. Nu hoppas vi på friska tider framöver! Och lite vår tack!


Sjuka

Sjukan vandrar vidare och igår var det Göte som hade hög feber och några märkliga prickar runt munnen. Prickarna har idag utökat sig och Göte ser ut som en prickig korv! Dom har spruckit och blivit till sår och 1177 tyckte det lät som vattkoppor. Bara att vänta och se när Rut sjuknar in alltså. Göte, han är glad ändå. Iallafall så länge han får äta bulle.


Mycket

Mycket annat och lite blogg just nu... Vi jobbar om varandra, barnen kräver sitt, hemmet med tydligen. Jag pluggar, eller borde iaf, har inte orkat den här veckan. Och nu ligger jag däckad hemma med hög feber. Roligare kan man ju ha det...

Bjuder på bilder på goda chokladbollar och en god Göte iklädd Ruts kläder.


Vasaloppet

Igår provade Rut skidor för första gången när dom hade barnens Vasalopp på förskolan. En medalj vann hon och så drack dom blåbärssoppa. Förstås!

Kortet är fotat från förskolans 'idag har vi gjort det här'-papper.


Busfabriken

Idag var vi på Busfabriken med kussarna, moster, mormor och morfar. Superkul som vanligt hälsar ungarna! Tack för idag!


Göte går

Med hjälp av gåvagnen. Med hårt åtdragna hjulskruvar :)


Tropicariet

Idag tog vi en sväng till tropicariet. Rut gillade mest att gå runt i de olika miljöerna; på broar och över små bäckar och sånt medan Göte tyckte att rockorna som man får klappa var roligast. Dom liksom simmade och vinkade med ena sidan så att det plaskade. Göte skrattade och vinkade tillbaka.


Nya tider

Idag var det dags för skifte för familjen Holm! Från och med idag kommer jag att jobba 60% på Kunskapsskolan i Norrköping och Joakim kommer att vara föräldraledig tre dagar i veckan. Jag började hårt med två föreläsningar för 130 sexor, men allt gick kanon! Det var kul att komma igång igen och barnen här hemma är överlyckliga över att ha pappa hemma! Förstås!


RSS 2.0