Glass i stora lass

Varje år åker Erika och jag till Smultronstället tillsammans. I år tog vi med stortjejerna!


Min tur

Tyvärr så blev jag smittad :(


En dag i Götes liv

Rut är sjuk igen med feber och hosta och ligger i soffan mest hela tiden. Göte får då desto större spelrum. Vad gör man då som liten Göte?
Jag går ut med lillvovven med Majas koppel.
Jag provar Ruts fjärilsvingar.
Jag äter pastahjul som för övrigt måste vara det roligaste som människan skapat.
Jag har lärt mig kurragömma av Rut och när mamma räknar fort till 10 gömmer jag mig här och kiknar sen av skratt när hon hittar mig.
Sen när det är dags att sova är jag ledsen för jag håller på att få en massa tänder. Dessutom verkar syrran ha smittat mig för jag är rätt snorig också. Hoppas att jag inte blir sjuk på rikt!
 
Over and out!
 
/G

Midsommar

Midsommarafton firades hemma hos oss tillsammans med Emma, familjen Johansson och Maja!
 
/e
 

Nyklippt

Idag jobbade jag min sista dag innan semestern! Lite chockad blev jag allt när jag fick dom här bilderna på telefonen...
Nyklippt gullunge alltså. Joakim funderar på att sadla om till frisör! Visst blev det fint!!
 
/e

Sommaravslutning

Idag var det sommaravslutning på Ruts förskola! Vi picknickade, barnen sjöng, vi blåste såpbubblor och lekte. Mysigt!
 
 /e

Nya dojjor!

Idag fick Göte nya sandaler av sin mor!
Ecco - halva priset. Rena rama fyndet!
 
/e
 

Häng med Johanssons

Idag har mamma och pojkarna Johansson vart och lekt med oss. Vi har lekt i lekparken, hoppat studsmatta, grävt i sandlådan, ätit, fikat och massa mer. Tack för idag!
Tjoho!
 
/e

Mina pojkar

<3 <3 <3
 
/e

Köket

Idag köpte vi Aftonbladets bilaga Härligt hemma eftersom det är ett reportage om vårt kök med i den! Reportaget fotades egentligen för ganska länge sen, vilket man kan se på bilden på Rut och lite saker har vi ju ändrat, men ändå. Jättefint ser det ut tycker vi!
Vad tycker ni?
 
/e

Turridning

Idag har jag och Tilda ridit islandshäst. Vi firade att Matilda i November fyllde hela 35 år! Åska, lite regn, mycket sol och fina hästar. Vacker natur också förstås :)
 
/e

Soliga lördag

Vi kom hem ordentligt från ALV igår kväll. Detta trots några mindre missöden som tex att min plånbok ramlade ur bilen på MAX parkering i Linköping vilket resulterade i en extrasväng dit senare på kvällen. Inte så kul, men tur att det finns ärliga människor!
 
Idag har vi lämnat våra cyklar på renovering på Haga cykel. Mitt däck var sprucket och Joakims bara paj. Därefter åkte vi till ah:s där vi nu äntligen har beställt persienner till lite olika fönster. Färgglada persienner förstås! Hur det blir får ni se när de kommer!
 
På eftermiddagen lekte vi i trädgården här hemma. Barnen har fått en ny sandlåda av farmor och farfar och Rut har bestämt färg. Lila såklart. Joakim målade den förra helgen och idag fyllde vi den med sand från den gamla sandlådan som nu ska bort. Blev den inte fin så säg?!
 Vi tittade också en liten stund på prinsessbröllopet. Tänkte att Rut skulle tycka om det. Det gjorde hon ett tag, men sen ville hon titta på när Princess Cadence (My little pony) gifte sig istället... Göte gillade dock tillställningen. 'Dää, dää! Titta' Hojtade han och dansade när Marie Fredriksson sjöng :)
 
/e
 

Astrid Lindgrens värld

Idag åkte vi till Astrid Lindgrens värld med Matilda, Saga-Li och Saga-Lis mormor. Rut blev som tur var feberfri så att vi kunde åka. Vi har haft superfint väder och ligger nu på vandrarhemmet och ska sova. Imorgon kör vi en dag till på ALV innan vi far hem!


Sjukdom och jobb

Det är mycket nu. Rut är sjuk sedan i söndags med hög feber och hosta. Jag jobbar alldeles för mycket nu med betygssättning och allt inför sommarlovet. Göte är dock frisk för stunden och snart är det ju helg. Jag och Rut ska till Astrid Lindgrens värld med Matilda och Saga-Li och jag hoppas verkligen att Rut är frisk imorrn så att vi kan åka på torsdag. Vi får väl se hur det blir...

Göte passar alltid på att leka med My little ponnysarna när Rut inte är hemma. 'Ffffffff' låter dom när dom flyger :)


RSS 2.0