Vab

Vab idag med en förkyld liten pojk. Han är dock inte så hängig så vi tog en tur till maxi på morgonen för att handla. Nu sover han middag och vilar till sig lite energi :)


/e

Kolmården

Igår var vi på Kolis och köpte nya årskort. I år passade vi också på att gå in och vi hade en jättekul dag jag, Sara och alla våra vilda barn. Rut och Tore lekte massor!
Göte älskar att jaga grisar! Han sprang ifatt alla och klappade. 
Koola ungarna! 
Som sen blev tigrar!
FARLIGA tigrar :)

Tack för en mycket fin dag!

/e

Kulturnatten

Idag har jag och barnen haft besök av Matilda och Saga-Li! Mysigt värre! På eftermiddagen blev det en tur till stan för att titta på när Joakim spelade med Fredrik Johansson & hundarna. Kul!
Göte röjde. 
Rut och Saga-Li röjde. På en kanon.
Sen åkte vi hem. 

/e

Plugg

Idag har jag varit i Gbg och haft examination i hantverkstekniker. Det gick bra och jag är nu godkänd i stickning, virkning och sömnad! 
Virktestet bidde en mormorsruta.
Nöjd tjej! Foto taget i Folkparken igår. Mössan har jag sytt av mammas gamla muddväv :)

/e

/e

BVC

Igår var Göte på 1,5 årsbesiktning på BVC. Han gick igenom kontrollen och är nu 87,5 cm lång (!) och väger 12040 g. En bamsebebis som är lång som en 2-åring. Han följer sina kurvor som han ska och det är ju bra :)
Bamsebebisen sover.

/e

Annars...

...har vi idag lagat mat och ritat. 


Med hjärtat i mammans halsgrop...

/e

Skogsutflykt

Idag har vi varit på skogsutflykt med Götes avdelning Skruttmyrorna. Och eftersom vi är lediga på onsdagar fick Rut också följa med. Det var svinkallt till en början, men efterhand fick vi upp värmen. Mycket korv har vi ätit, Rut ville packa upp matsäcken redan kl 10 :)




/e

Nattinatt

Nu ska här sovas!

Nattinatt!

/e

Sticka

Här stickas det för fullt!

/e

Sen sist

Ett litet tag sen sist. Vi har jobbat, varit på dagis och sovit typ, men nu är det ju helg igen! Vi har haft en mäklare här och värderat om huset eftersom vi ska ta ner en massa skog. Endel lek och stoj har vi också hunnit med!




/e

Hemma

Vi har lyckats få ännu några detaljer färdiga här hemma. 


Ledstången.
Knoppar på barnens garderober.

Giraffhängarna sitter uppe i barnens rum.
Och vi har äntligen köpt nya lampor till hallen! 

/e

Fredagsmys

Idag bidde det fredagsmys med hemmagjord pizza och popcorn. Göte, Rut och Maja moffade popcorn som aldrig förr. Så pass att dammsugaren fick åka fram :)


Fredagsfilmen var Lejonkungen.

/e

Stickat

Igår stickade jag färdigt Ruts benvärmare. Snygga?

/e

Onsdag

Dagen började med uppföljningssamtal på förskolan för Göte. Efter samtalet åkte vi till mormor och morfar och Maja och lekte. Morfar och mormor har byggt en våningssäng och båda barnen ville förstås hänga i överslafen! 


/e

Ledstång

En liten försmak på vår nya ledstång! Med tillhörande modell som matchar trappan ;)

/e



RUT

Rut har skrivit sitt namn för första gången. Det där med R är lite knepigt, men resten går som en dans :)

/e


Biobesök

I söndags var Rut och jag på bio tillsammans med Tore och Sara! Vi såg Hokus pokus Alfons Åberg och oj vad det var spännande! Först åt vi hamburgare, sen köpte vi godis och popcorn och sen var det dags för filmen att börja. Vilken upplevelse! Det var kul att se det genom barnens ögon och känna biodofterna och tänka sig att man såg allt för första gången. Rut och Tore var som Piff och Puff när de sprang vart vi än skulle gå och pratade konstant och i munnen på varandra. Det får bli bio snart igen tror jag :)


RSS 2.0