Massprickning

Prickarna har fullkomligt attackerat lilla Göte. Inatt skakade han av klåda och grät nästan hela natten. Hög feber också förstås som vanligt. Idag ringde jag till BVC och fick recept på allergimedicin som vi hoppas hjälper. Håller tummarna för några fler timmars sömn än inatt!


Götes tur

Nu är det Götes tur att vara prickig.


Barnens dag

Idag var vi i Sörping på barnens dag. Det var kul. Rut blev målad som en fjäril, vi åt lunch och glass, köpte tyg och träffade vänner. Dagen avslutades med grill hos Frykeråsarna!


Kosläpp

Inatt sov jag och barnen över hos mormor och morfar eftersom Joakim är bortrest. Mysigt värre med grill och fredagsgodis!

Idag åkte vi och mormor och Emma på kosläpp på Vikbolandet. Glada kossor, höns, kalvar, grisar och traktorer gjorde förmiddagen toppen!


Prickeprick!

Rut har fått vattkoppor och är prickeprickig. Dom kliar som sjutton, men nu hoppas vi att det inte kommer fler och att det läker ut. Och att det inte kliar inatt. Natten till idag var hemsk med gråt, gråt och mera gråt pga klådan.

Annars är det kul att spela spel. Hur mysigt som helst att ha en stor tjej att spela spel med!


Nu går Göte

Idag tycker jag att vi kan klassa Götes gång som att han faktiskt går på rikt. Hurra!!


Lermonstren

Både Rut och Göte gillar att gegga. Skönt att dom kan leka tillsammans ute. Ännu skönare när Göte lör sig att man får gegga i munnen om man stoppar fingrarna i munnen...


Gullungarna Holm


Öroninflammation

Göte var bättre igår och näst intill feberfri. Nu vänder det! tänkte vi, men icke. Inatt har han gråtit mestadels och idag gick febern upp till 40 grader igen. Efter två samtal till 1177 fick vi en tid på jourcentralen där öroninflammation konstaterades. Nu äter lillen penicillin och trots att den är äcklig (Götes mening) hoppas vi att lite rinner ner och att vår plutt blir bättre snart!

Pappas famn är den bästa famnen! Där kan man sova till och med under middagen.


Veckan

I måndags var jag och barnen på Kolmården med några kompisar. Tre treåringar röjde järnet och vi andra hade fullt sjå att hänga med :)

På Valborg firade vi Sara och Emma som fyllde år. Grattis igen! Tacos och god tårta bidde det!

Igår, 1 maj, skulle vi in till stan för att titta på när Joakim och Fredrik spelade, men tyvärr blev Göte sjuk på natten. Sjuk är han fortfarande och nu ligger han här med 40.3 i feber :( Stackars lille Göte.


RSS 2.0