Ny stol!

Göte har fått en så fin stol av farmor och farfar! Nu kan han glufsa järnet. Tack så mycket!
 
/e

Göte 4 månader

Det är inte bloggens dag idag, Inget går som det ska. Däremot är det Götes dag! Fyra månader idag. Hipp hipp hurra för lilla Göte! Idag fick han smaka sin första smakportion. Spännande var det och Rut var astaggad. Äntligen skulle hon och Göte få äta morot tillsammans! Farmor och farfar var här och fotade, men tyvärr blev det något knasigt när jag skulle spara ner fotona som jag mailade mig själv. Dom går nämligen inte att vända rätt. Ni får istället vända på datorn. Lycka till!
Först fick Göte puré som jag hade gjort själv, men den gick inte hem. Jag tror inte konsistensen blev så bra. Som tur var hade vi köpt lite puré på burk också och det var smaskigt minsann!
Rut ville äta smakportion precis som sin lillebror! Pappa fick msts henne :)
 
/e

Besök hos Johanssons

Idag var vi hembjudna (eller var det jag som bjöd hem oss?? ;) till familjen Johansson! Mycket trevligt med lek, fika och salladsbuffé. Barnen lekte och var glada (mestadels). Rut hade lite svårt för att Ivar ville ta hennes leksaker när hon ställde ner dom. Göte har ju inte kommit riktigt dit än så vi får se hur det blir då. Kanske vänjer hon sig?!
Tore hade fått en fin och rolig lekstuga!
Och Ivar och Göte lekte i utesoffan.
Kusingrabbarna leker i rummet.
Rut och Tore kör race när det börjar bli kväll. Vilket liv det var!
 
Tack för ikväll!
 
/e

Jaha.

Så var det igång igen. Mina handleder pallar visst inte att ha småbarn.
Inte lika mycket domningar den här gången. Bara en otäck smärta i handlederna som strålar ut i armbågarna, samt onda och stela fingrar. Försöker använda handledsskydden så mycket det går nu, men det är svårt när man har en bebis att bära runt på... Hoppas på bättring snarast!
 
/e

Sällskap

Idag kom barnens farmor och farfar hem efter en semestersväng och vi var så taggade att vi var i deras hus redan innan de hade kommit hem. Vi lekte, fick god mat och jag fick en stunds välbehövlig avlastning i form av lek med Rut. Det har varit några intensiva dagar här hemma utan Joakim...
Rut skrapade ryggen på altanen, därav plåstret. Hon glömde också att dra upp trosorna och skrattade när jag och Jonas påminde henne. Dessutom hasade hon runt i farmors ballerinaskor och 'skulle gå till skolan'.
Det var kul när Göte flög flygplan!
 
Tack för ikväll!
 
/e

Lunch

Hambujaje!
Bitjing!
 
/e

Ines

Idag var jag, Rut och Göte uppe på BB och hälsade på Erika och lilla Ines. Och här snackar vi liten bebis! Göte blev till en heffaklump bredvid Ines som endast var 49 cm lång och vägde typ 3400 g vid födseln.
Fina Erika och fina Ines. Som har massor med hår!
Jag fick också hålla! Och Rut skötte fotningen...
Lilla hjärtegullet <3
 
/e

Toker

Ja, bilden får väl tala för sig själv :)
 
/e

Baka bullar

Idag åkte Joakim iväg vid lunch och jag fick förstås den underbart briljanta idén att Rut och jag skulle baka bullar på eftermiddagen. Med Göte liggande på golvet och 25 grader och sol ute. Ja, har man inte arbete så skaffar man sig det iallafall. Nävars, det gick jättebra och ungarna skötte sig galant. Men jag var genomsvett när bullarna var klara. Tur att dom blev goda!
Fina Rut bestämde att förklädet skulle på och gick med på att få slicka degvispen om hon i gengäld inte rörde degen i bunken när den låg och sov.
 
/e

Lyfta huvudet

Göte är inte sådär superstark i nacken. Det var inte Rut heller i början, men det blev ju människa av henne ändå så det ska nog lösa sig med Göte-Göte också!
Vi tränar och tränar och nu gar det en bra stund innan han börjar gnälla och bita i täcket.
 
/e

Äntligen!!

Äntligen har Erikas, Olles och Astrids lilla bebis kommit ut!
 
Efter att ha gått över tiden i 17 (!) dagar är lilla Ines ute i den stora världen.
 
Grattis bejbi <3
 
/e

Fötter!

Igår hittade Göte sina fötter. Och nu är han helt besatt! När jag skulle sätta på honom pyjamas ville han helst ligga naken hela kvällen och leka med sina fötter. Gullisen!
Vigheten är det inget fel på!
 
/e

Bubblor

Idag var vi och hälsade på mormor och morfar. Mormor och Emma har varit på Öland i över en vecka och saknade sina gullungar. Emma hade köpt fina presenter till alla barnen. Tack så mycket! Bland annat hade hon köpt två roliga batteridrivna såpbubblegrejsmaskiner!
 
 /e

Fika

Fika hos Frykerås för mamma, pappa och lillebroren Holm. Rut fick vara hos farmor och farfar så att vi kunde sitta ner och prata för en gång skull :)
 
/e

En solig förmiddag

Förmiddagen spenderades på badplatsen. Äntligen sol! Jag, Rut och Göte chillade en stund innan Malin och Livia kom ner och lekte med oss. Barnen plaskade, jagade fiskar och smörjde in Malins ben med sand för att sedan tvätta dom (och hlea hennes byxor...) Härlig sommar alltså!
Rut njuter av solen.
En liten kik ut ur flickornas omklädningsrum.
 
/e
 

Badhuset

Idag har vi varit en sväng på badhuset. Det såg inte ut att bli så jättebra väder på morgonen så vi tänkte att vi skulle bada trots gråa moln. Sen att det sprack upp under dagen och blev jättefint är ju inget man kan veta innan... Rut tyckte att det var jättekul och Göte såg så sugen ut att han också fick bada lite. I sin vanliga blöja. Nästa gång får vi ta med en simblöja eller se om Ruts gamla badbyxor passar.
 
/e

Hunddagis

Majas fosterföräldrar ska åka till Polen och dansa i 10 dagar och egentligen skulle Maja bo hos oss då. Tyvärr blir hon så stressad hos oss (undrar varför??) och kräks och är dålig i magen mycket. Dessutom är Joakim också borta fyra av de tio dygnen så is lutändan kankse det är jag som kräks av stressen här hemma ;)
 
Fosterpappan och jag kollade därför på lite alternativ till Maja och hittade ett trevligt hundpensionat i Kolmården. I torsdags åkte vi för att hälsa på och Rut ville föstås följa med. Det var mycket spännande med ett dagis till Maja. Jag hade gjort äggmackor och från att jag gjorde dom och fram till att vi åt dom efter besöket på dagiset tjatade Rut om dessa äggmackor. 'Mamma, när ska vi äta äggmackorna?' 'Mamma, jag vill ha äggmackor!' 'Mamma, jag är sugen på äggmackor!' Dagiset var inte så jätteintressant när allt kom omkring.
 
Det var iallafall jättetrevligt med vad som verkade som bra ägare så där får Maja det bra! De hör dessutom inga fyrverkerier eller någon Hemglassbil (som Maja är vansinnigt rädd för) så det är ju ännu bättre! Trivs hon där så kommer hon att få bo där även på högtider när folk smäller som värst.
Rut och äggmackan!
 
/e

Var är sommarn?

Sommarn verkar inte vilja dyka upp. Men man kan ju ändå gå till badplatsen nere vid oss och picknicka och bada med pappa. Man får ju garanterat hela badplatsen för sig själv iallafall.
Här skare badas!
 
/e

Pratkvarnen Rut

Jag rensade i vår tv-bänk och hittade en mängd gamla papper som vi fått från BVC eller familjecentralen när Rut var liten. Jag hittade bland anat ett papper om språkutveckling som jag läste igenom och konstaterade att Rut inte är på en 2-årings nivå när det gäller pratet iallafall... (Sen att hon äter som en 8-månaders är ju en helt annan sak...)
Däremot passar Rut bra in på hur de beskriver en 4-åring.
 
Idag t.ex. var Joakim och Rut inne på stan och provade glasögon till pappa. 'Kanske du skulle ha dom här glasögonen istället pappa?'
 
Eller när Joakim skulle busa med Rut idag och satte fast ett memorykort i pannan (Ja, han var visst lite svettig...) 'Nämen Rut det fattas visst ett kort!' 'Nää, pappa! Du har det ju på huvudet' (Joakim känner uppe på huvudet.) 'Nää, inte där pappa. Det sitter ju i pannan!'
 
Tänk att vår lilla Rut skulle bli en sån praterska. Men med en sådan far vill det till att man är snabb om man ska få en syl i vädret!
 
/e

Potäter!

I år provar jag att odla potatis och idag har Rut och jag skörtat våra första! Och fler finns det som växer till sig nere i jorden. Mumsiga och fina små potäter minsann!
 
/e

Arkösund

Idag tog vi en tripp till Arkösund och Stegeborg. Här kommer lite bilder!
Vi gick på bryggpromenaden och tittade på fina båtar
Vi tittade på en utställning med bland annat fåglar och fiskar snidade i trä. Och vad heter väl Mört på latin? Passande va?
Rut och jag tittar ner i vattnet.
Sen låg vi på bryggan och plaskade.
Man blir hungrig av frisk luft! Alla måste äta!
På färjan Elvira till Stegeborg där vi stannade för kaffe och glass. Självklart skulle det regna lite vid fikastunden. Jamenar, är det sommar så är det!
 
/e
 
 

Finaste pojkarna

Finaste kortet på de finaste pojkarna!
 
Kärlek!
 
/e

Familjefoto

Igår när vi var hos farfar och farmor bad vi om hjälp att fota oss till nyföddannonserna i NT.
Fyra personer ska alltså se någorlunda bra ut. På ett och samma foto. Fattar ni hur svårt det är? Alla kort är ju fina, men någrablev mer passande för ändamålet. Ni får se vilket det blev lite senare. Fotograf är alltså farfar Peter. Farmor Anna-Karin fick agera barn-titta-hitåt-dåare.
 
Tack för hjälpen!
 
/e
 

Arbetets museum

Idag åkte vi en sväng till Arbetets museum för att gå en runda. Vi hade sett att det skulle gå en utställning om Mumintrollen och Tove Jansson. De skulle dessutom ha en skaparverkstad för barn så vi tyckte att det var värt att kolla in.
Nämen, vilka sitter inne i grottan?
Jomen, det är ju Rut och mamman som sitter vid lägerelden.
I skaparverkstan gjorde Rut en liten låda med gips i. I gipset skulle man lägga små prylar - knappar, pärlor och sånt - och så blev det en skattkista.
Efter skaparverkstan tog vi en sväng på utställningen 'Industriland - när Sverige blev modernt' Rut hittade en glaslåda där man kunde välja musik som spelades jättehögt. Vi dansade jättelänge, men lyckades tillslut locka ut henne genom att lova fika.
 
Fikat vardock tyvärr en liten miss då vi skulle åka och handla på Maxi efteråt. Efter några snurrar på maxis parkering kom all Ruts fika upp. Så åksjuka är nu konstaterat. Hoppas bara att det inte blir värre än såhär. Inte så kul att tvätta bilstolen var och varannan dag... Rut blev jätteledsen när vi sa att vi var tvungna att åka hem eftersom alla hennes kläder var kräksiga. Hon hade nämligen sett fram mot en banan på Maxi. 'Jag ville ju ha en bjan på Maxi' grät hon. Joakim gick således in och köpte henne lite nya kläder och vips så kunde vi handla ändå. Skönt att få det gjort!
 
/e

Sova över

Natten till söndagen hade Rut, jag och Göte bestämt att vi alla tre skulle sova över hos morfar och Maja. Ååååå vad spännande tyckte Rut! Det var lite synd att det regnade hela tiden på lördagen, men vi lekte inne, chillade i uterummet och grillade. Rut vaknade vid fyratiden inatt och trodde det var morgon och ville inte somna om. Eftersom Göte också vaknade då och fick 'välling' ville Rut också ha det och fick sedan efter en stunds nattningsförsök krypa ner i mammas säng i rummet där jag och Göte sov. Då somnade hon om riktigt gott och vi sov allihopa till 06,45. Nästan rekord! Mysigt var det också!
Rut och Maja myser i uterummet. Morfar hade köpt både Nicke Nyfiken och Smurfarna på DVD dagen till ära.
Middag! Vin till de vuxna och lamytterfilé till alla (utom Göte). Fast Rut åt upp nästan hälften av allt kött. 'Meja kött mojfaj!'
Åså glade Göte!
 
Tack för mat och sällskap pappa/morfar. Vi hade det jättemysigt!
 
/e

Spegel spegel på väggen där

...säg vem som sötast i världen är.
Jomen Göte-Göte såklart  <3
 
/e

Grattis farfar Peter!

Idag fyller barnensa farfar år! Det firades med god mat och smaskig tårta hos farfar och farmor i Klinga. Rut och farfar hade fått en varsin vattenkanon i present av farmor och eftersom det visst ska regna hela (jävla) sommaren fick de stå i dörren och skjuta ut i regnet på bilarna. De tog sig visst ut också för att tvätta köksfönstret, men det vet jag inget om för då hade jag somnat med Göte i farbror Jonas säng...
Jättekul tyckte Rut!
 
Tack för ikväll!
 
/e

Nya soffkuddar

Vi köpte prutade till oss en stuvbit tyg på Nostalgiladan när vi köpte vår gula kökslampa för ett tag sedan. Jag sydde ett fodral till vår gamla amningskudde och gav den till Alexandra, men tanken var att tyget också skulle räcka till två kuddar till övervåningen. Och det gjorde det också!
Kuddar, tyg, sax och grejjer.
Min fina symaskin som jag fick i 30-årspresent av mamma och pappa! Tyvärr hade jag tappat bort instruktionsboken, men hittade den efter några veckor. I lådan märkt 'Bruksanvisningar'. Värst vad man kan vara förnuftig ibland.
När det väl skulle sys ville Rut vara med.
Nåla dragkedjorna fick jag dock göra själv. Som tur var.
Och såhär bidde resultatet. Fint? Ja, det tycker vi iallafall!
 
/e

Börja rida!

Jag ska äntligen komma igång och rida regelbundet igen! I stallet där jag och Rut red härom veckan finns en häst(ägare) som vill ha rid- och sköthjälp en dag i veckan. I tisdags var jag och provred och idag ska jag åka ut och rida själv på Spoi för första gången. Å vad roligt det ska bli!
Här är han, Spoi! Ska bli spännande att se hur det går idag.
 
/e

Nya dojjor och bärplockning

Igår eftermiddag åkte Joakim till affären med det stora barnet för att köpa nya jympadojjor. Ruts fötter växer som ogräs och hon har redan vuxit ur de vi köpte åt henne sent i våras. Rut älskar att åka med sin pappa till affären och shoppa. Tur att han nu har någon i familjen som orkar gå i timtal med honom i ett varuhus...
 Fina gröna skor blev det! Springskor mamma ropade Rut när hon provsprang i trädgårn innan läggdags. Endast iförd skjorta, trosor, strumpor och skor.
Rut åt ett stort gäng krusbär samt de svarta vinbär som såg ut att vara klara. Tror dock att de skulle kunna mogna lite till. Jag höll på att dö av (nåja, en mindre överdrift) hur sura dom var, medan Rut åt dom obehindrat.  Kul att de får bär såhär redan fösta sommaren. Den röda vinbärsbusken får visst inte bär i år tyvärr, så där får vi vänta till nästa.
 
/e
 

Pyjamasparty

På tisdagseftermiddagen kom en annan familjen Holm på besök till oss. Vi hade laddat för en helkväll med god mat, vin, öl och övernattning. Mycket trevligt var det och efter att alla barnen hade somnat fick vi också en möjlighet att prata med varandra. Tre barn i åldrarna 2 1/2 år, 10 månader och 3 månader gör nämligen att de vuxna knappt får en syl i vädret... Tur att vi hade hela natten på oss att prata :)
Fördrink mitt i nattningen av Jack. Rut fick en specialdrink med magmedusin i.
Morgonen efter. Di vuxna är rätt trötta får väl erkännas. Barnen pigga som små mörtar.
 
Tack för mycket trevligt sällskap!
 
/e
 
 

Måndag

Idag har Rut hängt med Emma, mormor, morfar, Kicki, Maggan, Sara, Tore, Ivar, Göte och mamma i Lindö. Mycket mys blev det, både i soffan och i sängen där hon och Tore bäddade ner både mormor, morfar och Emma...
Men mycket mys gören trött! Rut somnade i bilen, sov när jag bar in henne till soffan, sov sig igenom matlagning och när Joakim och jag åt middag. Helt oväckbar var hon vilket aldrig har hänt förut. Vid 18-tiden bar jag upp henne till sängen och däri sover hon än. Trots blixtar och dunder... (Så Sara, jag ska aldrig mer säga att hon inte kan somna hur som helst ;)
 
/e

Måndag

Idag har Rut hängt med Emma, mormor, morfar, Kicki, Maggan, Sara, Tore, Ivar, Göte och mamma i Lindö. Mycket mys blev det, både i soffan och i sängen där hon och Tore bäddade ner både mormor, morfar och Emma...
Men mycket mys gören trött! Rut somnade i bilen, sov när jag bar in henne till soffan, sov sig igenom matlagning och när Joakim och jag åt middag. Helt oväckbar var hon vilket aldrig har hänt förut. Vid 18-tiden bar jag upp henne till sängen och däri sover hon än. Trots blixtar och dunder... (Så Sara, jag ska aldrig mer säga att hon inte kan somna hur som helst ;)
 
/e

Besök av Kicki

Idag fick vi långväga besök av mormors kompis Kicki, som för oss alltid hetat 'Kicki i Göteborg'. Ja, det är nämligen där hon bor. Barnens mormor hade varit på besök i Göteborg några dagar och nu följde Kicki med hit för att hälsa på. Med sig hade dom jordgubbar och glass som vi fikade på. Rut år som vanligt glassen med händerna. (Undrar när det växer bort??)
Kicki håller i gnagaren Göte!
Barnen fick fina kläder i present av Kicki! Rut skulle förstås ta på sig sin fina klänning direkt :)
'Mojmoj, kjyp nej häj hos mej!' (Götes lilla hand ville också vara med i bilden :)
 
Tack för besök, fika och finfina presenter!
 
/e

Kan Maja bada?

Rut kom nu precis innan läggdags och sa 'Min Maja vill bada'. Men är det så smart? undrade jag. Då blir ju hon blöt och kan inte sova i din säng.  'Maja kan sova bredvid sängen' tyckte Rut då och pep iväg till badrummet.
Jo, tjena. Det kunde hon inte alls när det väl kom till kritan. Maja fick åka karusell i torktumlaren och gå och lägga sig fuktig stackarn.
 
/e

Lek med Tore

Idag har kussarna vartit här och lekt!
Till luchen satt Tore och Rut vid Ruts nya utebord. Pallarna vi köpte till var inte så stabila och en har redan gått sönder när Rut försökte stå på den. Dom tog därför ut varsin stol istället. Så gulligt när dom satt och konverserade med varandra under måltiden. Tore skålade till och med.
Efter lunchen tog jag fram lite fingerfärg och ett stort papper. Pappret hade dock inte behövts... Det slutade med att dom smorde in varandra.
Då får man bada! Först en och en, men sen kom Rut på att dom kunde klämma ner sig båda två. Tore kanske inte var lika road ;)
Så Rut passade på att stjäla till sig några pussar också! Haha, sörnosar <3
 
Tack för idag!
 
/e

Äntligen uppe på hästryggen

Jag har den senaste tiden blivit väldigt sugen på att rida igen. Dessutom verkar ju Rut gilla hästar så jag tänkte att det kunde vara roligt för henne att få prova på att rida. Efter ett samtal till vår goda vän Kicki bokades en tid för ridning in!
Jag skulle få rida på min mammas gamla häst Stori-Blesi. Rut och jag hjälptes åt att göra iordning honom. Vi borstade.
Och kratsade hovar!
Pappan matade Göte och drack kaffe.
Sen skulle vi rida! Rut hade väldigt bråttom från fikabordet för ovanlighetens skull. Hon fick rida på Kickis häst Gullhetta och fick två ringar att hålla i. Vi red i säkert 30 minuter på en grusväg längs med Sörsjön. Rut skrittade hela tiden medan jag varvade tölt, trav och galopp lite fram oxh tillbaka för att inte komma för långt ifrån dom andra. Rut var hur duktig som helst och tyckte att det var jättekul! Joakim filmade, men det får jag lägga upp en annan dag.
Efter ridturen gosade Rut med Loke som både var mjuk och snäll.
Och innan vi åkte hem var vi tvugna att säga hej då till hästarna. Typ hundra gånger om. Vi skulle klappa dom på mulen och extra roligt var det om dom rörde lite på läpparna eller slickade på handen.
 
Jag hoppas innerligt att Rut blir en liten hästtjej! Det vore så kul :)
 
/e

Ur barnamun

Rut pratar så roligt. Och så mycket. Här kommer två av dagens roliga.
 
1. Idag stod Joakim och jag och kramades och sånt gillar Rut. Då ska vi ha gruppkram. Under vilken Rut hasplar ur sig: 'Jag älskar ni!'
 
Hur gulligt? Snart blir det säkert korrekt rent grammatiskt också ;)
 
2. När jag satte på Göte pyjamasen framåt kvällen ville Rut titta på. Hon fick sitta på bänken bredvid och såg då de två plåstrena som han hade på varsitt lår. Oj, vad hon blev bekymrad!
-Vad har Göte gjort?
-Mamma och Göte var ju hos doktorn i morse och då fick han två sprutor med medicin i.
-Ååå, stackars Göte! Han fick plåster då för han fick ont?
-Ja precis, det gör lite ont, men nu är allt bra vet du.
-Pappa! Göte ramlade på två sprutor och slog sig! Nu har han plåster!
 
Haha, så kan det gå!
Rut i sina nya kläder som inhandlades på PoP i Linköping. Och pappas hängslen.
 
/e

Sörping med bästa Erejka <3

Idag tog Erika och jag lite barnledigt och åkte till Söderköping för att äta glass, som vi traditionsenligt gör varje sommar. Efter mycket snack om att 'i år ska vi minsann inte ta samma glass som vi brukar ta' slutade det förstås med att vi tog precis samma glass som alltid. Den är ju bäst.
Twin Peaks heter den.
Och bästa Erejka som ska ha en bebis på söndag <3 (Hoppas vi!)
 
Tack för idag bejbi!
 
/e

BVC

Idag var Göte på BVC för 3-månaderskontroll och vaccinationssprutor. Ojojoj, vad han blev ledsen av sprutorna´. Tur att han sin mamma med ;) Han vägdes och mättes också och hade rusat iväg! Nu väger han 6050 g och är 65 cm lång. Först mätte sköterskan honom till 66 cm, men tyckte att det var väl långt och ändrade sig efter en ommätning.
Fina långa Göte-Göte <3 Visst har han en kool dress!? Den fick han i födelsepresent av min kompis Sandra. Jättehäftig och perfekt nu idag när det har varit så varmt. Tack!
 
/e

Måndag

Idag har vi haft strandhäng på badplatsen i Lindö tillsammans med Sara, Tore, Ivar och morfar. Mycket trevligt, men inget sommarväder direkt vilket var en liten besvikelse. Barnen lekte dock bra i lekparken och plaskade fötterna i vattnet. Morfar hade till barnens stora förtjusning med kexchoklad till efterrätt. 'Du är snäll. Du är så snäll morfar!' Utbrast Rut mellan tuggorna. (Aningens inspirerad av när Annika säger så till Pippi när hon får något av henne...) Hänget avslutades med glass på cafét i Aborreberg och morfar blev ännu mer populär ;) Tack för det samt trevligt sällskap!
 
Framåt kvällen fick vi besök av Viktor, hans sambo Mia och deras stora hund. VI grillade och hängde. Den stora Tristan fick ungefär 10 stycken terrierryck på tomten. Han blev väl glad av att ha en så stor tomt att springa på. Här snackar vi inte små Majaryck... Det var som att ha en dundrande tåg skena över gräsmattan.
Efter ett tag lugnade han sig dock och Rut tyckte att det var roligt att ha fått en liten ponny att klappa på :)
 
/e

En snabbtur

Idag hade vi lust att åka iväg en sväng och styrde bilen mot Gamla Linköping och Valla. Rut blev lovad både kanintitt och linbaneåkning.
Vi parkerade i Gamla Linköping och hann precis med tuff-tufftåget till Valla. Mycket populärt hos Rut, hon skrek av skratt! Pappan och Göte fick gå för vagnen fick inte plats.
Väl framme i Valla ville Rut ha en glass, vilket hon fick (förstås ;) Samtidigt som hon högg in på glassen började det att regna. Och regna. Och regna.
Rut hann köra lastbilen i ca 1 minut innan regnet började ösa ner. Så vi fick bege oss mot bilen. Det är ju nämligen sommar så vi hade inga regnkläder med oss...
Göte sov gott med regnet ösande mot regnskyddet. Rut grät när hon kom på att vi inte hade hunnit titta på kaninerna...
Väl framme vid bilen tittade solen fram. Men vi var helt dyngsura så vi satte oss i bilen ändå. Och åkte förbi Ikanohuset och IKEA till Joakims stora förtjusning. Lite shopping på PoPs rea och på IKEA bidde det. Mest småsaker, men väl lite utemöbler till Rut. Bilder på det kommer nångång. Hoppas jag :)
 
/e

En snabbtur

Idag hade vi lust att åka iväg en sväng och styrde bilen mot Gamla Linköping och Valla. Rut blev lovad både kanintitt och linbaneåkning.
Vi parkerade i Gamla Linköping och hann precis med tuff-tufftåget till Valla. Mycket populärt hos Rut, hon skrek av skratt! Pappan och Göte fick gå för vagnen fick inte plats.
Väl framme i Valla ville Rut ha en glass, vilket hon fick (förstås ;) Samtidigt som hon högg in på glassen började det att regna. Och regna. Och regna.
Rut hann köra lastbilen i ca 1 minut innan regnet började ösa ner. Så vi fick bege oss mot bilen. Det är ju nämligen sommar så vi hade inga regnkläder med oss...
Göte sov gott med regnet ösande mot regnskyddet. Rut grät när hon kom på att vi inte hade hunnit titta på kaninerna...
Väl framme vid bilen tittade solen fram. Men vi var helt dyngsura så vi satte oss i bilen ändå. Och åkte förbi Ikanohuset och IKEA till Joakims stora förtjusning. Lite shopping på PoPs rea och på IKEA bidde det. Mest småsaker, men väl lite utemöbler till Rut. Bilder på det kommer nångång. Hoppas jag :)
 
/e

RSS 2.0