Syskonen

Sötnosarna gillar att leka med varandra <3


Skridskor!

Rut fick skridskor i julklapp och idag har vi äntligen invigt dom! Jag har tyvärr inga än, men Joakim har köpt ett par på loppis så han och Rut åkte. Svårt men kul tyckte Rut. Bäst var ändå matsäcken. Äggmackor och varm choklad!


Kladdis


Barnkalas

Idag hade Rut barnkalas för ett gäng kompisar! Nio flickor och Hello Kitty-feber. Farmor hade köpt så fina tallrikar, muggar och servetter med Hello Kitty på. Verkligen poppis, tack så mycket! Det var fika, lek, spring, vrål och fiskdamm :)


Bio och magsjuka

I onsdags kväll var jag och min Erika på bio och såg Les Miserables. Mycket bra! 2.38 timmar bara sång. Det ni :) På natten drabbades jag sedan av den värsta magsjuka som jag har varit med om. Spydde blod halva natten och låg på badrumsgolvet och trodde att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte! Nu är jag bättre och idag har jag lyckats få i mig lite makaronisoppa. Hoppas att mattheten också går över snart!


Mamma!

Mamma! säger mammagrisen Göte nuförtiden. Gulligt värre. Hjärtat smälter!

(Om ni undrar varför det är så mycket kort på Göte och så få på Rut för tillfället så beror det på att Rut inte är så förtjust i att fotas. Kanske blev hon mätt på det? ;)


Grattis Rut 3 år! <3

Idag är det tre hela år sedan Rut tittade ut och det firades med dunder och brak! Rut är ju för första gången medveten om att hon faktiskt fyller år, med allt vad det innebär. Vi har haft höga förväntningar på oss, men som tur är har Rut berättat hur det ska gå till. 'Pappa, mamma och Göte ska komma in när jag sover och sjunga Ja må han leva. Ni ska ha blommor och glass med er!' Klart vi hade det! Samt ett ljus som Rut blåste ut när vi hade sjungit färdigt :) Glassen var dock lite för kall för prinsessan, men pappan gjorde rosa fina amerikanska pannkakor till frukost istället. På eftermiddagen kom släkten och firade. Fullt hus och oj så mycket fina saker Rut har fått! Tack så jättemycket hälsar prinsessan Holm!
Frukostglass.
Sång och paketöppning. Göte hjälper till såklart!
'Jääääklar mamma! Åååå vilken vacker klänning! Jäääklar!' Rut var impad. Och jag vet var hon har fått sina 'jäklar' ifrån :)
De fina pannkakorna!
Rut i sin nya klänning, med tiara och tillhörande Barbie i likadan klänning.
 
Tyvärr fotade vi inte något mer under resten av dagen, men vi såg en och annan kamera framme under kalajset. Kan hända att vi återkommer med lite fler bilder framöver!
 
/e
 

Pappas pojke


Stå och sova?

Göte har kommit in i en dålig sovperiod på dagarna. Han vill inte sova i sin säng. Varför sova när man kan stå liksom?! Som det är nu ägnas en stor del av sovtiden åt att skrika och gråta. Han är ju trött, men envisas med att ställa sig upp ändå och efter ett tag är han för trött men vägrar ändå att lägga sig ner. Vi testar med en annan taktik och kör vagnsovning ett tag igen...


Läsa bok

Göte älskar att läsa! Speciellt den roliga boken med djurljud som han fick i julklapp av farmor och farfar!


Barnfritt

Jag och Joakim fick biobesök och barnvakt i julgransplundringspresent av mina föräldrar. Idag gjorde vi slag i saken och gick och såg Hobbit i 3D. Underbart att vara själva för ett slag! Och filmen var bra. Koolt att se i 3D! Tack för både bio och barnvakt!


Lördag

Idag har vi äntligen fått till en dejt med Johanssons! Efter en månad av olika sjukdomar var vi äntligen friska samtidigt. Lek hemma och en låååång promenad inne i Norrköping blev det! Tack för idag :)


Busungar

Våra små busungar gillar att busa med varandra. Göte skrattar åt det mesta som Rut gör och Rut kramar och tar hand om sin lillebror. Om han inte håller i något som hon vill ha. Då rycks det undan illa kvickt och Göte råkar ramla. Speciellt eftersom nya hobbyn är att stå och gå längs med saker. Om man då står i soffan och råkar hålla händerna på Ruts gossefilt och den far undan... Då ligger man som en liten skalbagge på rygg och tjuter.


RSS 2.0