Herr och fru Holm!

Nu är det gjort! Nu är vi gifta och det känns fantasktiskt bra! Ännu en pusselbit som faller på plats och trots att vi hade ett alldeles fantastiskt bröllop är det allt efteråt som vi har längtat efter. Att helt enkelt få vara man och hustru (hihi, det låter så roligt :D)!

Bröllopet blev precis som vi hade hoppats på och kanske till och med lite bättre. Själva vigselakten kändes fin och inte alls så hastig som man kan tycka att det ibland är på borgerliga vigslar. Vigsekförättaren läste två dikter och min kära vän Mickis sjöng och Joakims kära vän Fredrik (som dessutom är min kära svåger) spelade gitarr. Sången som framfördes var 'Inunder stjärnor', en dikt av Per Lagerkvist som är tonsatt av 'Bo Kaspers-Bo'. Mycket vackert! Tack så mycket Mickis och Fredda!

Efter vigseln gick vi till Roddklubbens lokal för champagne, snittar och mingel. Det blev mycket lyckat och vi hade jättetrevligt. Ett stort tack till alla som kom och förgyllde vår stora dag. Och ett stooort tack för alla fina presenter - man kunde ju tro att det var julafton :)


På väg i djupsnön.


Ett aningens nervöst brudpar samt vigselförättaren.


Ringen sätts på.


Bröllopskyss


Sång i Rådhuset.


Öppning av bröllopspresenter.

Tack igen!

/Herr & Fru Holm


Kommentarer
Postat av: Polly-mamman

Hej Elin. Såg de fina bröllopsbilderna av Camilla. Ett stort lycka till! Många kramar från AB i Åby

2009-12-27 @ 08:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0