Sådärja!

Nu börjar det rulla på med husbygget. I onsdags åkte vi på vår lediga eftermiddag från Gamleby till Norrköping för att skriva på fabriksordern. Vi fick göra våra slutgiltiliga val och bestämma var vi skulle ha våra kontaktuttag, tv-uttag, extra utebelysning och sånt. Och eftersom vi gjorde detta innan den 3/12 har vi prelimnär husleverans vecka 9. Det ni! Det är ju över förväntan! Älvsbyhus hade också varit ute med Skanska, som ska spränga, på tomten. Den här veckan ska de boka tid med grannarna för förbesiktning innan sprängning. Sprängningen kommer dock inte att äga runt förrän efter jul och nyår. Det hade ju varit roligt om det hade hänt något på tomten snart, men det är ju skönt att det känns som att det kommer att hända någon gång i alla fall. Det är vi ju inte vana vid...

När vi var och tömde brevlådan på tomten igår hade vi fått ett stoooort och tjockt brev. Det stod följande:


Weehoo, tänkte vi, men blev liiiite misstänksamma när vi såg följebrevet:


Jagmenar. finn 75 fel... Beatrice kan INTE skriva, det är konstaterat... Jag som svensklärare och Joakim som allmän språkpolis vet ju att det INTE går att lita alls på företag som slarvar med språket. (Joakim kunde inte ens boka en bröllopsfotograf, med ett enda stavfel på hemsidan. 'Oproffsigt' var hans kommentar. Jag tänkte att de kanske kunde fota iaf, men icke...)

Värre blev det när vi packade upp färgproverna:


En våtrumsmatta var beställd. Pest eller kolera?


Å plastmatta till sovrummen? Cancer, kol eller livstidslång diarré?


Å just det, våtrumstapet också... Dö direkt?

Vi har också titta på tapeter till hela huset och det ser ungefär likadant ut. Vi har iaf lyckats hitta en som typ är vit... Den får duga.

Men VARFÖR måste allt vara melerat? Kan någon svara på det?

Men vi ska inte klaga... Kul att det händer något i alla fall :P

/e

Kommentarer
Postat av: Grand Design

Snyggt! Tänk om jag med fick välja bland dessa härliga varianter till oss. Vad hände med enfärgat??

Det var som när vi skulle tapetsera i lägenheten? Tapet med en färg kostade dubbelt mot melerad? Varför?

2009-12-09 @ 06:57:38
Postat av: Grand Design???

Olika färger på varje mening känns helt rätt? Varför har jag skrivit frågetecken på varje mening? Kanske ingen mer kan läsa er blogg nu?????? Flera frågetecken, ännu värre?? BARA VERSALER OCH FRÅGETECKEN???? Nej de tar över? Tänk om jag kunde skriva med flera färger också??? Då skulle Beatrice bli stolt???

2009-12-09 @ 07:01:51
Postat av: J

LOL!

2009-12-09 @ 13:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0