Sovlov

Påsklovet gör att man kan vila upp sig lite granna i alla fall. Joamik har varit ledig hela veckan och det gör att vi kan dela på nätterna rakt av. Med det menas att Joakim tar nattpasset och jag får sova ända till klockan sju vissa mornar. Lyxigt värre! Imorse ville Rutan sova i mammas och pappas säng ett slag.


Det visade sig att det var någon mer som ville sova i mammas och pappas säng. I ena änden av sängen såg vi ett par håriga ben sticka upp...

Nämen vad kan det vara?


Ja, titt! Den lilla hunden ville också vara med. Hon fullkomligt älskar att sova under sin mattes täcke och smiter gärna upp framåt småtimmarna när jag antingen inte märker det eller är för trött för att orka bråka. Hon är inte dum hon.

Nu är det kväll och vi ska snart sova igen. Ikväll har Rut haft det jobbigt. Hon har gallskrikit från klockan halv sex och fram till nu klockan tio. Så mycket och så hjärtskärande har hon aldrig skrikit förut. Tillslut fick vi henne att bajsa med hjälp av en termometer. Det kom till och med i sprutformat. Till och med på mig. Joakim kom och torkade på golvet, men höll sig därefter borta. Han tyckte visst att det var äckligt.

Imorgon bär det av till IKEA för diverse inhandlingar. På återseende!

/e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0