Hemma!

Vi har nu varit hemma i två nätter och försöker vänja oss vid att vara föräldrar. Det är märkligt vad mycket man kan oroa sig för... Jag antar att det är lite extra mycket nu i början och frågorna är många. Äter hon tillräckligt? Varför kräks hon? Varför skriker hon inte? Varför skriker hon? (Vilket hon har gjort en gång sedan vi kom hem...) Är hon tillräckligt varm? Är hon för varm? Ligger hon bra? Sover hon? Är hon vaken? Och varför?? De flesta svar kommer man ju fram till med lite sunt förnuft, men oroar sig gör man visst ändå.

Vi åkte tillbaka till BB på fredagsmorgonen för en invägning och Rut hade gått upp till 2420! Det går framåt alltså! Hoppas att det håller i sig!

Rutan leker björn i sin för stora björndräkt.


Stolt pappa åker hem med sin lilla dotter.

Ruts syster Maja blev helgalen när vi kom hem. Hon ville mer än gärna slicka på lilla Rut, men risken finns ju att hon blir lite hårdhänt. Så här efter två dagar har hon lugnat ner sig avsevärt, men får fortfarande lite ryck och undrar vad det är för en figur som piper i sängen eller i mammas eller pappas famn. Hon får titta på knytet och luktar lite på det och kommer ihåg att det är en liten bebis. Extra intressant är det när Prutt-Rut har bajsat...


Idag har vi varit insnöade och pysslat lite. Joakim (och mamma) har sytt klart hans fluga och den blev svinbra, återkommer med foto på den. Jag och Rutan låg i soffan, som mamma och pappa har flyttat in i köket, och vilade framför OS. Mysigt värre!


Wuuuuääää!

Nöjd!


På eftermiddagen kom Erika och Olle förbi på lite fika och häng. Trevligt! Majsan blev som galnast när Olle skulle hålla i Rut. Det är ju hennes Olle!



Nu är det matdags igen! Jäklar vad den lille skrutten kan äta!

/e&j&r




Kommentarer
Postat av: Billa

Skönt för er att vara hemme. =) Allt löser sig. NI är jättebra föräldrar till lilla Rut. =) Måste vi få komma och hälsa på snart.



KRAM KRAM

2010-02-20 @ 22:01:34
URL: http://camomilloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0