Rut får inte åka hem :(

Man ska visst inte ropa hej förrän man har kastat alla stenarna i ett glashus...

Rutan har under kvällen och natten ammat riktigt duktigt. Vi har vägt henne innan och efter och sett att hon har fått i sig så mycket som hon ska och har inte behövt att tillmata någonting alls. På morgonen skulle hon nakenvägas för att vi skulle se om hon hade gått upp något, men istället är hon kvar på ynka 2355 g. En riktig liten flugviktare är vad hon är. Barnmorskan tyckte då att vi skulle stanna ett dygn till och så får det förstås bli. Ännu mer intensiv matning står på schemat för dagen... Nackdelen är bara att Rutan är lite trött ibland och inte riktigt orkar amma. Det känns lite jobbigt, man vill ju som mamma att ens lilla Ruta ska äta och bli stor och stark, och gärna att hon ska göra det själv också. Sköterskorna försöker lugna och säger att det inte är något konstigt, hon är lite omogen eftersom hon kom så tidigt, men när hormonerna åker bergochdalbana känns det inte alltid så lätt... Det ser ut att bli en riktig tjut-dag...

Igår fick Rut i alla fall finfrämmande. Moster Erika och morbror Olle kom på besök. Med sig hade de ett litet paket till Rut.


Supersöta kläder och ett fint rutigt kort. Fyndigt värre :) Tack så mycket!

/e&j&r


Kommentarer
Postat av: Pia

Förstår att ni blir besvikna men ni tjänar på att allt kommer igång ordentligt innan ni åker hem.Finns inget tråkigare att behöva åka dit igen när man väl kommit hem.Pussa Rut från oss kram.

2010-02-14 @ 13:21:54
URL: http://hallonochhus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0