Trött

Jaha, och var slutade vi sist? Jo, solsäng i kanske två dygn ja... Mycket riktigt, efter ett dygn var värdena mycket bättre och Rut behövde egentligen inte ligga i sängen längre. De tyckte dock att hon skulle ligga kvar för säkerhets skull och imorse var värdena ännu bättre. Gulsoten borta alltså. Det känns bra!



Vikten var dock inte förbättrad. Rut hade gått ner till 2340 igen när hon vägdes på morgonen och barnmorskan skulle prata med barnläkaren om vad vi skulle göra. Rut hade käkat som en galning under natten, men ändå inte gått upp. Vi hade också gått över till att mata varannan timme. Resultatet blev ju tyvärr ingen viktökning utan mest en fruktansvärt trött mamma Elin som bara fick sova ca 1 timme mellan matningarna.

Lösningen på detta blev en värmesäng igen. Teorin är att lilla Rut måste lägga för mycket energi på att hålla tempen och att all mat då går åt till det. Vi har också bestämt att Rut inte ska amma nu under natten utan bara flaskmatas. När jag ammar och tillmatar går det en timme på att få i henne det som krävs. Då tar ju den timmen all energi som hon får av maten. Det är min teori i alla fall och barnmorskan stödde den. Nu blir det alltså ännu mera pumpning och matning av bröstmjölken på flaska istället. Förra målet fick hon i sig 40 ml på 25-30 minuter. Det måste vara bättre.

Nu till gårdagen och dagen i bilder:

Grodan i sin solsäng.

Man sover bäst när man får hålla pappa i handen.


Trollungen har druckit en massa mjölk och mamma är stolt!


Såhär trött och skruttig blir man då!

Dags att sova.

/e&j&r




Kommentarer
Postat av: Billa

Hej!



Tänker på er! Kollar bloggen varje dag. Om inte Tea hade varit dålig nu så skulle jag kommit upp och hälsat på dig så kanske du fått lite energi. Kan vara skönt att få prata med någon en stund få lite ork. Tea har ju tyvärr fått öroninflammation, det smittar inte så länge det inte rinner ur öronen, men i fall hon har något annat som röjer i kroppen, vill jag inte vara elak att komma och ge det till er. Men så fort vi är friska...så kanske vi kan komma!?

Tänker på er massor!



KRAM KRAM

2010-02-17 @ 22:14:02
URL: http://camomilloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0