Bajsfest, badning, viktuppgång och husbygge

Ojojoj vad vi har sovit lite inatt... Rutan hade skrik- och gnällfest mellan klockan 22 och 01. Hon kunde distraheras genom att suga på mammas lillfinger, men oj vad jobbigt det var för mamma. Klockan 00.00 skulle hon äta och matningen varvades med tre blöjbyten och ett nerbajsat skötbord. Lilla stumpan hade rejält ont i magen - det blev bättre efter allt bajsande och sedan somnade hon sött bredvid mamma i sängen. Det ända till klockan 03.00 när alarmet ringde igen och det var dags för mat. Den matningen gick bra och bajset lyste med sin frånvaro. Sova igen ända till klockan 06.00 - mat igen. Sedan sova igen till klockan 9.00... Tyvärr har vi inte hunnit sova under dagen idag heller. Börjar bli aningens trött nu. Men det är ju dags för mat snart igen så det är ju ingen idé att gå och lägga sig...


Nyvaken rumpnisse

Rutan har i dag badat för första gången. Hon verkade tycka att det var skönt och skrek inte alls. Vi tvättade håret och sedan blev hon insvept i sin mammas gamla badhandduk som mormor hade letat fram.

Efter badet fick Rut på sig en fin body och ett par nya mjukisbyxor. För att inte glömma sin nya mössa :p

 

Vi har också varit på BVC för första gången. Rutan hade gått upp till hela 2535! Allt ätande ger resultat... Mamma och pappa är supernöjda! Vi ska dit på måndag igen, hoppas att hon har tjockat på sig ännu mer!


På vägen hem åkte vi förbi tomten och kollade hur det såg ut. Jäklar vad de har sprängt och mer ska det visst bli imorgon. De ska också börja göra grunden imorgon och huset leveras och sätts upp på tisdag nästa vecka. Hoppas att de håller tiderna bara.






Snyggt va?!

/e&j&r


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0