En underbar helg

Vi startade helgen med en lugn och mysig fredagskväll. Vi laddade för att orka åka till IKEA på lördagen. Om jag orkade vill säga. Joakim höll tummarna hela natten och döm om hans förvåning när vi efter förmiddagslångpromenaden gav oss iväg. Lyckan var total! Vi kollade länge och väl på allt som vi behöver till huset och Rutan njöt i fulla drag av att vara på IKEA för första gången. Hon fick till och med äta i restaurangen.


Pappa fikar och Rutan... ehh... äter.

Ett par ben till Rutans lekskåp införskaffades. Joakim kastade sig över projektet direkt på lördagskvällen till melodifestivalen och godis.

Vi har också varit inne i vårt hus ett par gånger. Nu har Jokaim alltså kunnat fota inifrån och inte bara utifrån. Några hundra bilder blev det allt. Men då har vi ju också allt här på datorn. Nu kan vi planera och tänka ut precis varenda detalj.

Fönstrena i vardagsrummet. Vi får faktiskt en ganska hyfsad sjöutsikt - något som inte syns på kortet.


Hall och kök samt utsikt mot framsidan.

Förhoppningsvis händer det mer den här veckan. Vi hörde det ruktas om någon slags strejk i öst och självklart är det ju ester som bygger på vårt hus... Det skulle kunna förklara varför det inte verkar ha hänt något sedan torsdag förra veckan. Det verkar ju vara typiskt för oss - vi har ju verkligen supertur med vårt husbygge, men vi får hoppas att Älvsbyhus verkligen är sådana slavdrivare som vi har hört att de ska vara. Då ska det nog bli klart i tid ändå ;)

/e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0