Nu är det nära!

Först och främst har Rutis fått ännu två presenter. Den här gången av moster Emma. Två stycken finfina bodies :D Tack moster!



Annars är det mest (ja, förutom Rut och hennes presenter ;) huset som upptar våra tankar. Det är nämligen inte långt kvar nu! Den 30 mars flyttar vi in! JA! Ni läste rätt! Nästa tisdag! Om liiite mer än en vecka! Vad säger vi om det? Jamen woooohooooo förstås!

Idag var vi och hämtade våra nya köksstolar som vi hade beställt.

Fint som snus! För de som snusar i alla fall... Men ni fattar vad jag menar... :)

Dessutom körde vi alla vitvaror, som vi tidigare hade köpt, till huset. (Ett smart svepskäl av Jokaim för att få åka till huset trots att byggjobbarna var kvar månne? Det innebar en hel del tungt bärande, men vad gör man inte?) Byggjobbarna hade fixat en hel del och ska vara klara med allt jobb inomhus senast imorgon kväll. På måndag kommer takpannorna och då ska de lägga dem och sedan lämna huset. På måndag kommer också målaren som ska tapetsera och lägga de snygga plastgolven i våra sovrum. Najs!

Ni får i alla fall en liten visning av hur det såg ut idag.


Vardagsrum. Nu med mittgrejen samt en köksvägg borta och en ny limträbalk som håller upp taket. Hoppas vi...


Vardagsrummet mot andra hållet.


Från hallen och mot köket.


Och en takkupa har vi fått!

Häng med i svängarna nu för de närmaste dagarna kommer det hända grejer. Imorgon till exempel ska vi åka ut och städa upp efter byggjobbarna som har bott i vårt hus i över en vecka. Bara det är ju värt.

/e

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0