Städ och lyft

Idag har vi varit i huset för att städa. Enligt avtalet med Älvsbyhus ska köparen städa huset efter byggarna innan målaren kommer och tapetserar. Sagt och gjort, så var planen. Kruxet med vårt lilla bygge är ju bara att allt ska krångla en aning i alla delmoment. Vi har ju fortfarande två byggkillar från Estland som bor i vårt hus och som inte åker hem förrän tisdag (probably i alla fall, enligt den ena esten...) Idag talade de om för oss att golvet var slut och att det var därför som hela golvet inte var lagt. De pekade också på taket och föklarade att takplattorna också var slut och att det var därför inte heller taket var helt färdigt. Därefter pekade de på golvunderläggsplastgrejen (ni vet) och berättade att det hade tagit slut och att de hade fått åka till Linköping och köpa nytt. Hur tänker Älvsbyhus då kan man ju undra? 'Hörrni, tror ni det här räcker?' 'Äsch, det kan väl inte vara så noga?' Eller...?

Imorgon ska grabbarna i alla fall lägga takpannorna och målaren kommer och tapetserar och lägger de snygga plastmattorna i våra sovrum.Hoppas vi. Vem ska annars göra det? Eftersom de inte var klara kunde vi inte städa så mycket. Vi sopade och ägnade resten av tiden till att bära ut våra fina (och lätta) vitvaror och sätta dem på plats. 


Ser ni diskmaskinen? På plats!


Mikro och ugn. På plats!


Nämen? Vad har Joakim hittat?


Smegen. På plats! Fast det ska ju tapetseras bakom först. Och plasten ska bort... Men sedan!


Tvättmaskin och torktumlare. På plats! Men eftersom de använder vårt tvättrum som kök valde vi att inte ta av plast och grejer.

Det var allt för idag!

/e

Kommentarer
Postat av: becka

MEH ÅH ni är sååå underbara! ett ROSA kylskåp!! HEJ min största dröm!!!!!!!!!!



Ni kommer få det såååå fint!!!



kram till alla 3 <3

2010-03-22 @ 16:22:43
URL: http://bloggis.se/lito

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0