Ensam hemma 1

Det verkar bli någon slags varannan-dag-inlägg nu för tiden. Men det får duga :)

I onsdags var vi förbi huset igen. Vi skulle ju mäta bänkskivan, men när vi kom ut fanns inga byggjobbare på plats och huset var låst. Vi fick nöja oss med att kika in genom fönstrena. Idag slutar Joakim dock skapligt och vi ska åka ut igen för att göra ett försök till samt ta en liten promenad i området. Hoppas det fina vädret håller i sig! I onsdags hade i alla fall takstolarna kommit på plats.


Titt så fint! Men plasttak kanske inte är något att satsa på i längden?


Joakim gjorde tappra försök att fota genom fönstrena :) Ni ser en del kök, en del vardagsrum och en del hall.

Från torsdag förmiddag är familjen Holm med hund ensamma i huset i Jursla till och med fredag. Det blev spännande att se hur det fungerade med hund och bebis utan hjälp för första gången.

Vi fick besök av både moster Emma samt låtsasmoster Erika under torsdagen. Emma hjälpte oss att handla på maxi och passade Rutan när jag lagade mat och fixade grejer. Tack! :D


Emma och Rutis :)


När besöken lämnat oss passade vi på att vila lite. Blir konstigt nog lite lite av den varan... Maja tyckte också att det var skönt.


Rut vilar hos mamma. Hon blir också tjockare och tjockare (även om det här kortet är taget med lite knasigt perspektiv ;) På måndag är det invägning igen! Undrar vad hon väger då? Vågar ni er på lite betting?

Maja har skött sig jättebra nu när vi har varit själva. Rut hade skrik- och bajsfest igår kväll runt 22 och Maja satt vid tröskeln till tvättstugan, där vi har skötbordet, och tittade på och gnällde. Det var som att hon också var ledsen för att det gjorde ont i lilla Ruts mage. Det var första gången som Rut grät så att det kom tårar på riktigt. Stora tårar rullade nerför hennes lilla näsa och kinder berättade pappa, som fick äran att ta hand om det hela, och hon skrek verkligen så att det skar i hjärtat. HOn tycker verkligen inte om att bajsa det lilla livet. Maja tröttnade på gråten efter ett tag och gick upp och la sig för att sova. Sedan sov hon uppe till runt 04.00 inatt då hon kom ner och la sig i mattes säng. När Rut sedan skulle äta vid 06.00 rörde inte Maja en fena utan låg kvar och sov i sängen. Det bådar gott :) Hon låg sedan snällt och väntade medan jag klädde på mig och käkade frukost innan det var dags för långpromenad.


Klä på bebis, klä på sig själv och förbereda hund och vagn är ett projekt i sig... Det gäller att vara strukturerad! Rut sitter nu och väntar på hållplats 2. (Hållplats 1 är köksbordet där overallen tas på.)


Maja väntar på hållplats 3...


...Och så knallar vi i det vackra vädret.

Nu ska vi softa resten av dagen fram till det är dags för nästa promenad!

/e&r


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0