Hoppla!

Nu bara rullar kommentarerna in. Vi tackar så hjärtligt! <3 <3 <3

I helgen har vi satt igång lite färdigställande inredningsplaner igen. Nu ska minsann saker och ting bli klart! Kruxet är bara att dagarna tar slut så fort och att Joakim (som ju jobbar 50%) den här veckan vickar så mycket att han jobbar heltid. Men, det är bra och fina pengar :p

Nästa projekt blir att måla ett par taklister och sätta upp dem i köket. Vi fick nämligen riva ner lister när vi tog ner några av de övre köksskåpen och det har varit omöjligt att hitta likadana som redan satt i huset. Nu har vi gjort en annan lösning. Vi får återkomma med hur bra (eller knasigt) det blev ;) Vi ska också måla vår trappa - och det blir minsann mycket spännande!

Idag har Rut badat igen. Det var roligt tyckte hon. Roligast var att hoppa och plaska samt att titta i den stora spegeln som simläraren gick förbi med. Efter det följde vi mer Tore hem en sväng. Vi fick lunch och Rut tjöt i en timme ungefär eftersom hon inte kunde somna. Tillslut snodde hon Tores säng och sov i enåenhalv timme. Jag fick till och med väcka henne när vi skulle åka hem. Jag åkte hem med Rutis till Joakim och åkte sedan direkt till bästa Erika för att gratta magen på namnsdagen ;)


Rutis var överlycklig över att få gå på Bauhaus för att köpa lister. Eller... hon blev glad när vi åkte hem iallafall!

/e

Kommentarer
Postat av: elin&astor

åkte (nästan) förbi ert hus idag när vi kollade på det där huset som är till salu vid vattnet :)

2010-09-13 @ 22:33:59
Postat av: Maja

På vissa bilder (som typ de ovan) är hon så otroligt lik Joakim. Helt sjukt. Men det kanske jag tycker bara för att jag endast sett dig, Elin, på kort..?

2010-09-14 @ 11:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0