Huspyssel

Vi har äntligen orkat landa lite efter sommaren och har nu satt igång projekt-göra-klart-i-och-utanför-huset-så-snabbt-som-möjligt. Det är bra att bo in sig lite, då märker man ganska snabbt vad som funkar och inte. Dessutom kan man hitta på koola lösningar och hitta koola grejer om man inte har så bråttom. Det får dock inte ta alltför lång tid - då finns det visst en viss risk att det aldrig blir av. (Jag säger bara lister + Joakim = osant.)

Jag köpte fyra finfina krokar när jag var på stan i fredags. De sattes upp så nu har vi lite bättre väsk- sjal- och hattförvaring. Ruts små dojjor hängdes också upp.

Närbild på krokarna och Ruts fina nya ryggsäck! Den blir bra när vi ska på bad och öppna förskolan. Skötväskan är alldeles för jobbig för att bära med utan vagn.

I hallen har vi också satt upp en magnettavla för komihåglappar, handlingskuponger och liknande. Smart värre :) En krok som Joakim sparat sedan han renoverade sin lägenhet kom också väl till pass.

I vardagsrummet har vi möblerat om lite. Vi har liksom aldrig blivit nöjda med 'kamindelen'. Nu är vi iaf nöjda med ett hörn...

...observera den fina tidningskorgen som jag gjorde i sy- och träslöjden -94. Jag har nu målat den lila - värsta!

Vi har också införskaffat en badrumsskåp. Vi höll på att irritera ihjäl oss på att ha allt i garderoben i badrummet. Saker och ting måste vara smidiga, annars blir det jobbigt i längden.

Bröderna Holm passar på att måla färdigt vindskivorna. Sedan har vi bara gavlarna kvar och det ska minsann göras innan nästa vecka är slut. Sådärja, nu har vi bestämt det! Rutis blev mycket förbryllad när Jonas kom idag. Hon satt och åt och han satte sig bredvid Joakim. Hon tittade häpet fram och tillbaka på dem och såg ut att undra 'vanurå, två pappor?' Sedan bestämde hon sig för att det bara var en som var pappan och körde fram läppen och brörjade gråta när hon tittade på Jonas efter det. Men så farlig är han ju inte... :)

/e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0