Mycket på agendan

Just nu går det lite i ett kan man väl säga. Dessutom har jag blivit förkyld. Så jäkla typiskt! I måndags var vi och simmade med Rut. Hon älskar ju det i vanliga fall, men natten till måndagen hade hon vaknat flera gånger och gråtit sådär riktigt ledset så ingen av oss hade fått någon vidare sömn. Hon somnade sedan i bilstolen på väg till badet (det mobilbloggade jag ju) och första halvan av badet gick bra. När vi sedan skulle sätta de små liven i små badringar tyckte Rut att det fick räcka och nöjde sig sedan med att gnaga på en plastdinosaurie resten av badtiden. När Rut och Joakim hade duschat tyckte Rut återigen att det räckte och somnade helt sonika medan Joakim klädde på sig. 

SötRut=SovRut
 
När vi kom hem vaknade inte ens Rutis när vi bar henne från bilen till sängen. Sedan i måndags har hon dessutom varit hes och lite extra trött och gnällig. Vi har dock orkat oss på att göra lite på dagarna. I tisdags var vi till jursla och hälsade på mormor, morfar och Maja och därefter åkte vi till IKEA med bästa Erika en sväng. På kvällen åkte jag sedan och tränade skivstång (hör och häpna!) med Friskis och Svettis i Blacka. Sara och jag har nämligen börjat träna där. Skulle träna idag också, men får snällt hålla mig hemma på grund av förkylningen.

Imorse åkte vi till öppna förskolan i Klocket och passade då på att gå förbi moster Emmas jobb en sväng. Hon jobbar nämligen i köket på Tamburinen i ett par veckor. Rutis tyckte att det var jättekul att träffa moster!

Sara och Tore följde med på öppna förskolan idag och följde efter det med oss hem och åt lunch och hängde. Tore tog hängandet på största allvar!

Söt som en sockertopp :)

Åså en liten extrabild på Rut, som visst är lite vindögd  :p

/e

Kommentarer
Postat av: Billa

Tack för idag! =) Tack för gott fika! =) Hälsa familjen så gott! =) KRAM KRAM

2010-09-03 @ 20:25:06
URL: http://camomilloo.blogg.se/
Postat av: Vetlesigrid

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

2011-12-07 @ 13:20:10
URL: http://vetlesigrid.blogyears.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0