Husjobb

Nu kommer det framöver att bli liiiite mer fokus på hus. Det har ju varit rätt mycket hallon en bra tid nu, men var icke rädda, hallonet försvinner inte för det ;)


Det första som skulle göras var att sätta färdigt staketet som duktiga Joakim och hans duktiga bror Jonas började med i lördags. De tvingade ner ett gäng träpålar som nätstaketet skulle fästas på. Nätarbetet påbörjade Joakim igår när Rut sov sin middagslur.

Ut och jobba!

'Nu har jag satt upp halva staketet å tar en liten paus under parasollet i steksol och byggshorts... med nya ELLE interiör' löd mms:et som ramlade in under eftermiddagen. Och en öl tydligen. Haha, det trodde du inte jag såg va? Duktiga fina Joakim som har fått massor gjort där hemma <3

Nu ska vi dessutom sätta igång med övervåningen. Igår stod vi på vinden och drömde oss bort ända tills det mörknade. Vi planerade förvaring och förfärades över att det inte alls blir så stort som vi hoppats på. Det ska iallafall bli mysigt.

/e

Kommentarer
Postat av: mormor

heja på ,kul med projekt!Hallonvakt finns vid behov.Kram

2011-04-14 @ 11:02:54
Postat av: Daisy Mae

Hej!

Vad kul med renovering (eller själva renoveringen är väl inte så kul kanske, men underbart sen när det är klart). Hoppas det blir fint =)

Kram Malin

2011-04-14 @ 13:56:35
URL: http://daisymae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0