Övervåningen

Det byggs som aldrig förr i det Holmska huset. Inte av oss dock, utan av våra byggubbar! Såhär ser det ut än så länge... Uppdateringen på husfronten ska dessutom blir bättre från och med nu ;)

Vårt sovrum i ena gaveln. Vi planerar att bygga någon slags platsbyggd garderob på sidorna och har därför lämnat öppen en större bit in i kattvinden för att spara utrymme. Gaveln är klädd med spånskivor och tak och snedtak ska vi sätta panel på nu i helgen.

Kort taget från vårt sovrum. Vi ser en bit av allrummet, en pyttebit av det tänkta badrummet här närmast till vänster samt två sovrum i andra gaveln.

Ruts rum är uppreglat och ytskikt ät satta. Vi tänker varva tapet och målning och har därför både spånskiva och panel.

Ruts rum sett från insidan.

Allrummet fotat från trappen. Förhoppningsvis får vi plats med en myshörna :)

Å titt! Vårt nya takfönster som sattes in igår!

Såhär fjuttit ser det ut utifrån, men oj vad ljus och rymd det ger inifrån!

Å här ska Joakim och jag spendera våra kvällar. Sittandes i trappan, tittandes på stjärnorna <3

Vi får väl erkänna att vi mest av allt ser fram mot inredningen av övervåningen. Jag tycker dock att det ska bli lite kul att spika panel i helgen, men inte Joakim inte. Han har klargjort att det bara är designen som lockar. Han får helt enkelt drömma medan han jobbar ;) Vi fick en kommentar i ett tidigare inlägg där Maja, (inte hunden alltså - även om hon kanske borde bry sig mer än vad hon gör...) undrade om inte dammtussarna syns vädligt med vårt mörka golv. Jo, minsann! Men värst är nog vällingfläckar och matklet. Om vi städar ofta trots detta? Icke! Det blir nog inget mörkt golv på övervåningen iallafall...

/e

Kommentarer
Postat av: mormor

Vad skoj att det går snabbt framåt nu!!Kram

2011-06-23 @ 12:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0