Onsdag 2011-09-07

Idag hade jag min sista onsdag hemma. Nästa vecka är jag dock hemma hela veckan för inskolning på förskolan, men sen är det dags att jobba heltid igen.

Idag värmde vi upp genom att leka med kaninen som Rut fick av bästa Matilda när hon föddes. Den är så mjuk och mysig och Rut kramar och klappar den allt vad hon kan.

Efter middagsluren åkte vi in till stan för att fika med Erika och Astrid på färgargården. Efter fikat tittade vi på änder och Rut hejade på varenda kotte som gick förbi. När det blev tråkigt ville Rut köra Astrid i vagnen.

'Vänta lite här nu Astrid. Tappa inte dom här va.'

Sådärja! Nu kan vi gå igen. När vi skulle gå tillbaka började Rut att backa med vagnen samtidigt som hon sa 'Backabackabackabacka!' Vi fick dock vända på ekipaget till slut...

/e

Kommentarer
Postat av: Erika

Hihihi <3

2011-09-08 @ 15:54:23
Postat av: Farfar & Farmor

Hur gick det här till egentligen?!

Vår sötaste lilla GulleRut har blivit 19 månader gammal, en stor liten flicka!

Och nu ska du börja i förskolan, oj vad fort det går. Det kommer att bli så spännande, nya kompisar, nya vuxna, massor av nya intryck. Det här kommer nog att passa lilla fröken Rut utmärkt. Du verkar tycka att människor runt omkring är intressanta, hejar glatt på alla, stora som små... speciellt små. Fantastiskt kul!

Lycka till, vi älskar dig lilla gumman!

2011-09-11 @ 10:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0