31 augusti - Göte 5 månader

Idag är Götes 5-månaders dag! Hurra hurra för Göte-Göte!
 
Dagen har spenderats tillsammans med farmor! Vi började med lite bilkrångel eftersom vår nya bil inte startade. För andra gången. Vi fick nämligen tillbaka den i onsdags då bilfirman hade bytt till ett nytt batteri eftersom den inte heller startade i förra veckan. Lite snopet när man har packat bilen full med barn, vagn, väskor och grejer och den sen inte startar. Farmor fick ta sin bil och åka till farfars jobb för att byta till hans bil så att vi kunde packa in oss allihopa i den. Meckigt värre, men ca 1 timme senare än planerat var vi iväg.
 
Vårt första stopp var provtagningsenheten på Vrinnevisjukhuset där Rut skulle ta ett blodprov för att vi ska veta om hon är glutenintolerant eller inte. Det tror vi egentligen inte, men BVC vill att vi iallafall ska kunna utesluta att det är det som orsakar hennes förstoppning. Hon blev jätteledsen av sticket och dessutom skulle provtagningskillen pressa ut blod så att det fyllde ett litet rör. Hon grät och grät, men när allt väl var över fick hon välja en liten grej för att hon varit så duktig och då blev hon jätteglad!
 
Efter sjukhuset åkte vi ner på stan, åt lunch och promenerade därefter till biblioteket där vi lånade böcker. Efter lite fler ärenden på stan åkte vi sedan hem för att äta glass till fika. Gott!

Rut tröttnade på sagan, men Göte ville läsa mer!
 

Dagen var så jobbig att Rut somnade i soffan redan klockan 17.58. Hoppas att det inte betyder svintidig morgon bara :)
 
/e

Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken jäkla bil!!Att ni orkade iväg i alla fall!Duktigt gjort.Kram

2012-09-01 @ 15:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0