BVC-besök

Idag var det dags för BVC-besök för båda barnen. Rut har inte gått på 1 år så det var spännande att se hur hon hade vuxit. Rut är vid 2 1/2 år 96.5 cm lång och väger 14.1 kg. Hon är lång som en genomsnittlig 3 1/2-åring och har äntligen kommit ifatt medelkurvan för sin ålder på vikten. Lång och smal som alltid alltså. Eva skulle också prata lite med Rut, vilket inte var något problem direkt. De vill att barn i vid 2 1/2 år ska prata 2-3-ordsmeningar, men Rut pratar ju mycket mer än så. Hur många ord det är i en mening har jag inte ens räknat. Det dög alldeles utmärkt iallafall! Vi pratade också om Ruts mage som har varit förstoppad sen födseln. Äntligen har vi fått Movicol utskrivet vilket känns jättebra!
Vår stora fina tjej! (Rut hamnade visst på sidan, men jag orkar inte mecka med det mer. Ni får återigen vända på datorn.)
 
För Göte var det dags för 4 1/2 månadskontroll. Han vägdes och mättes och är numera 70 cm lång (!!) och väger 6970 g. Jag kan inte förstå var vi har fått våra långa barn ifrån... Någon mer hann vi inte med gällande Göte - någon pratkoll behövdes inte även om Göte jollrar på ordentligt han med :)
Och vår stora lilla fina kille som äter gröt för att bli ännu större :)
 
/e
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Vad skönt att di små utvecklas som di ska.Duktiga ungar!!kram

2012-08-15 @ 12:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0