Helg med feber

Igår, fredag, träffade jag, Rut och Göte Emma och Maja vid Löfstad slott för att ta en promenad tillsammans. Vi avslutade promenaden med lite lek i parken.
Vi kastade stenar i vattnet och Maja trodde att det gick att äta.
 
Rut var rätt pigg, men lite gnällig under dagen och när vi var hemma hos mormor och morfar dit vi bjudits på eftermiddagsfika och efterföljande middag fick hon feber. Hon blev supergnällig och ingenting dög. Nästan inte mamma heller för ovanlighetens skull. Hon orkade äta lite och när vi kom hem hade hon närmare 39 graders feber. På mogonen därefter var det något bättre med 38.1 och Rut ville, inspirerad av Nicke Nyfiken, ha en morot att äta till frukost.
Och sitta i Götes babysitter...
Göte, han låg i soffan och käkade på Tuppen Tupp.
 
Febern gick ner lite under förmiddagen, men steg på eftermiddagen igen. Vid halv fyra hade Rut 39.7 och vi åkte till macken för att köpa lite isglass. 'Mamma kan åka och köpa lite glass till dig' sa jag. 'Jag vill också följa med' sa Rut. 'Och Göte ska följa med. Och pappa ska följa med. Alla ska följa med och köpa glass.' Det är det nya. Om alla är hemma ska alla med.
På väg hem från macken gick Ruts mun i ett. 'Åå det är så gott med glass. Jag tycker så mycket om glass. Den här är jättegod mamma. Mamma köpte glass till mig. Åå den är så god. Den smakar så gott mamma. Men den luktar blä. Den luktar inte alls gott. Den är röd och grön glassen.' Tänk att man kan bli så glad av en glass :)
 
Febern gick inte ner tyvärr och hon vägrade alvedon som vi bara hade hemma i flytande form. Den smakar tydligen blä. Rut somnade därför i soffan framför fåret Shaun med lika hög feber som på eftermiddagen. Hoppas hon sover ordentligt inatt och vaknar feberfri vårt lilla hjärta!
 
/e

Kommentarer
Postat av: Camilla

Krya på dig Rut. Hoppas resten av familjen mår bra!? Kram kram

2012-08-26 @ 07:52:52
URL: http://camomilloo.blogg.se
Postat av: mormor

Stackars lilla Rut!!Hoppas att du blir frisk snart.Kram

2012-08-26 @ 16:54:45
Postat av: lillputt

ja väldigt bra!

åh, stackars rut. mysigt att alla åker med! hoppas hon frisknar till snart. kramar <3<3

2012-08-26 @ 19:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0