Ruts nya säng

Vi hade för avsikt att få Ruts nya säng klar en stund innan bebisen kommer. Bebisen ska nämligen få Ruts spjälsäng och vi vill inte att Rut ska känna att bebisen kommer och 'tar' hennes säng. Det är nog illa nog att den kommer och 'tar' så mycket annat ;)

Projektet 'Ruts nya säng' har dock varit mycket utdraget. Jag köpte sängen på blocket i höstas och rätt länge stod den här nere som kläng- och tvsäng. Detta tills Joakim tröttnade på att hjälpa Rut i och ur sängen och bar upp den på övervåningen. När vi inte såg sängen kunde vi också mycket lättare skjuta upp ommålningen utan dåligt samvete ;)


Innan sängen skulle målas skulle den ju slipas. Utomhus var ett smart drag.

Sen var det bara att måla sängen hundra gånger om. Eftersom vi är lite snåla (läs sparsamma) tog vi takfärgen som blev över från det gula taket. Jag ville nämligen att sängen skulle bli gul! Takfärg är dock lite tjock att arbeta med, men det tycker jag inte syns på slutresultatet.

Idag stod sängen klar! Rut var hos farmor och farfar på dagen så att Joakim och jag fick sova (och arbeta) lite. Då passade vi på att byta säng så att den var bäddad och klar när vi hämtat Rut. I födelsedagspresent fick Rut det fina bäddsetet 'Moln' av farmor och farfar. Passar perfekt i sängen!

PÅ väg hem från farmor och farfar berättade vi för Rut att hon skulle få en ny säng. Hon sprang in och när vi frågade om den var fin sa hon 'Den är guuuuuul!'

Hon tyckte dock att den var fin och mysig.

KUl att kunna ta sig ur sängen själv. (Tycker Rut.)

Men också att komma i sängen själv.

Dudde sova!

Nu sover Rut i sin fina säng och vi får hoppas att natten blir bra och att hon inte tassar upp och blir förvirrad i sömnen. HOn brukar ju ropa 'PAAAAPPAAAAAA' när hon vaknar på morgonen så vi får väl se om hon fortsätter med det :)

/e



Kommentarer
Postat av: Sara

Sängen blev ju jättefin! Hoppas hon sover gott i den inatt. :-)

2012-02-19 @ 20:56:44
Postat av: Anonym

Oooo, så fin den blev :-) Hoppas natten går bra! Puss

2012-02-19 @ 22:19:32
Postat av: mormor

Oh,vad fin!Stannade hon kvar i sängen?kram

2012-02-20 @ 10:21:58
Postat av: Erika

Mitt namn hoppade visst bort..

2012-02-20 @ 13:16:40
Postat av: Farmor

Men så fin säng du har fått Rut! Den ser jättemysig och skön ut,såå gullig!!! Sån duktig mamma du har.Bloggen är också jättesnygg,kan det vara så att mamma har lyssnat på vad du tycker om för färg,tro ? Puss o kram

2012-02-20 @ 15:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0