Dudde kjäkits!

Idag ringde dom från dagis (för första gången sedan Rut började där) och sa att Rut hade kräkts. Jag var ju typiskt nog på Ikea med Sara och Iar och i och med att dom gärna ville att vi skulle hämta så snabbt som möjligt (förstås!) fick Joakim åka från jobbet. Det hade ju tagit typ en timme för mig att bara gå till kassorna i mitt krycktillstånd. (Jag hade ju i och för sig kunnat dela vagn med Ivar så hade det nog gått fortare :) 

Joakim hämtade en ändå rätt pigg tjej som glatt utbrast 'Pappa! Dudde haaj kjääkits!' när dagisfröken överlämnade den (så sent som igår tvättade) täckjackan med andra ytterkläder i en påse. Rut hade nämligen kjääkits ute på gården. Hon var dock inte lika stursk när dom kom hem, ville inte ha någon mat utan bara välling och titta på Bamse. (Fast pappa bestämde Dunderklumpen istället...)

En lite blek och hängig Rut.

Som somnade i soffan! Det har aldrig hänt förr.

När hon sovit i några timmar mådde hon bättre och åt äpple till mellanmål och drack en massa äpple/hallonjuice. Hon hade dock stora besvär med magen och fick efter lavemang, en massa plommon och mycket gråt äntligen ur sig det som kanske har besvärat henne hela veckan. Vilken jäkla dunderklump! Efter det sprang hon runt som en liten solstråle och jagade både mamma och pappa.


Till middag åt Rut massor vilket resulterade i ett bad.

Efter badet bidde det fredagsmys i soffan. Mamma skulle hämta:
1. Gossen och Maja!
2. Bamse.
3. Filt.
4. Dockan.
5. Jussin och plommon.
6. Titta på Timmy lamm! (Som är vad Bäbävitalamm heter på riktigt)

Och där satt vi ända tills läggdags. Inga mer kräkningar alltså så vi hoppas på att det bara var en engångsgrej.

/e

Kommentarer
Postat av: Moster

Stackars liten då, :-(, men skönt att hon mår bättre, hoppas vi ses idag, ge en stor puss och kjam från mig



PS. jag tror knut föds den 15:e mars kl. 05.25, (hade ju "bara" fel på 14 h när prinsessan föddes, ;-), så vi får se med denna gissning, om det blir nån felmarginal)

2012-03-03 @ 08:05:16
Postat av: farmor

Älskade lilla gumman, så synd om dig! Det är verkligen INTE roligt när magen bråkar.Hoppas att den slutar krångla snart så att du kan leka och busa som vanligt! Puss o kram

2012-03-03 @ 09:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0