Grattis Rut 3 år! <3

Idag är det tre hela år sedan Rut tittade ut och det firades med dunder och brak! Rut är ju för första gången medveten om att hon faktiskt fyller år, med allt vad det innebär. Vi har haft höga förväntningar på oss, men som tur är har Rut berättat hur det ska gå till. 'Pappa, mamma och Göte ska komma in när jag sover och sjunga Ja må han leva. Ni ska ha blommor och glass med er!' Klart vi hade det! Samt ett ljus som Rut blåste ut när vi hade sjungit färdigt :) Glassen var dock lite för kall för prinsessan, men pappan gjorde rosa fina amerikanska pannkakor till frukost istället. På eftermiddagen kom släkten och firade. Fullt hus och oj så mycket fina saker Rut har fått! Tack så jättemycket hälsar prinsessan Holm!
Frukostglass.
Sång och paketöppning. Göte hjälper till såklart!
'Jääääklar mamma! Åååå vilken vacker klänning! Jäääklar!' Rut var impad. Och jag vet var hon har fått sina 'jäklar' ifrån :)
De fina pannkakorna!
Rut i sin nya klänning, med tiara och tillhörande Barbie i likadan klänning.
 
Tyvärr fotade vi inte något mer under resten av dagen, men vi såg en och annan kamera framme under kalajset. Kan hända att vi återkommer med lite fler bilder framöver!
 
/e
 

Kommentarer
Postat av: Moster

Grattis Rut, :-D, kul att vi fick komma på det fina kalaset, :-D, vilken söt liten prinsessa vi har i familjen, hoppas du sov gott i den nya pyjamasen, puss och kram, <3 <3 <3

2013-02-12 @ 11:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0