Soliga lördag

Vi kom hem ordentligt från ALV igår kväll. Detta trots några mindre missöden som tex att min plånbok ramlade ur bilen på MAX parkering i Linköping vilket resulterade i en extrasväng dit senare på kvällen. Inte så kul, men tur att det finns ärliga människor!
 
Idag har vi lämnat våra cyklar på renovering på Haga cykel. Mitt däck var sprucket och Joakims bara paj. Därefter åkte vi till ah:s där vi nu äntligen har beställt persienner till lite olika fönster. Färgglada persienner förstås! Hur det blir får ni se när de kommer!
 
På eftermiddagen lekte vi i trädgården här hemma. Barnen har fått en ny sandlåda av farmor och farfar och Rut har bestämt färg. Lila såklart. Joakim målade den förra helgen och idag fyllde vi den med sand från den gamla sandlådan som nu ska bort. Blev den inte fin så säg?!
 Vi tittade också en liten stund på prinsessbröllopet. Tänkte att Rut skulle tycka om det. Det gjorde hon ett tag, men sen ville hon titta på när Princess Cadence (My little pony) gifte sig istället... Göte gillade dock tillställningen. 'Dää, dää! Titta' Hojtade han och dansade när Marie Fredriksson sjöng :)
 
/e
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0