Kolmårdens vilda Rut

Igår var det åter dags att smörja in vadmusklerna för en dagsvandring i djurparkens branta backar. Barnen var taggade till tusen. Särskilt Rut, som dagen till ära kamouflerat sig från topp till tå i finaste leopardmönster. Toppad med en rosa keps var hon dock inte svår att upptäcka.
Bamses värld är som vanligt den första anhalten.
 
Den sedvanliga getklappningen med både för- och eftertvätt av händer. Vet inte vilket Göte tyckte var roligast.
Upp i linbanan också. Den här gången med en nerpitchad speakerröst som bredde på om både det ena och det andra. Tyckte väl inte att hans dramatiska målande överensstämde med de trötta kreatur som dammade omkring nedanför. Roligast verkade dock björnungarna ha det. Det var full fart i björnhägnet. 
 
 
 
Eftersom alla lunchställen var stängda fick vi jäkta tillbaka till järven för ett par varierar, för tredje dagen i rad. Barnen älskar varmkorv. 
 
Avslutningsvis blev det en sväng till lekparken också, för lite sand i skorna. Här var Göte så trött att vi beslöt oss för att åka till stan och äta glass istället. 
 
Och det är en helt annan historia.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: farmor

Vilket roligt sätt att avsluta ett påsklov på ! Kan tänka mig att storasyster hade ett och annat att visa lillebror.Hon har ju trots allt lite mer erfarenhet när det kommer till djurparksbesök! Tänk att få gulla med en liten killing, vad mysigt. Kram

2014-04-22 @ 15:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0